Ice mage buff gelmeli

mert13

Üye
Ice mage oyunun en güçsüz jobu olmuş 52 si yok damagesi az allah var staffı çok iyi ama 52 si olmaması ne demek bi de bütün skilleri çok düz dümdüz bildiğin lr ye bakıyosun magic resist kırma mı dersin swap mı dersin neutralize mi dersin flame bakıyosun novası zehir atıyo 52 si var damagesi fazla ice bakıyosun 200 ac rjodkfslkrjdıef8ejfıeo sc 50 kuruş arkadaşlar yapmayın şu ice mageye buff getirin lütfen her saat bu konuyu açıcam veua yukarı çekicem bi yetkili görene kadar

Şarapçıoğlu

Üye
Ice bütün skilleri süründürüyor. Bence beğenmediysen FR+GL yapabilirsin.

mert13

Üye
KANKA fr oynamak istemiyorum ben mageye ice oynamak için başladım lr de kitliyo ona bakılırsa

Witch_King

Üye
Ice eğer damage atarsa zaten kimse baş edemez. Flame damage vurur ama rakibin kontrolünü etkileyen hiç bir skili yoktur. Rakiple kafa kafaya çarpışırsın. Ya ölürsün ya öldürürsün. Lr ve ice az damage vurur ama rakibin kontrol mekanizmasını elinden alır. Ki bu sana büyük avantaj sağlar. Zaten slowluyosun, bir de yüksek damage atarsa kimse yanına yaklaşamaz. Bu arada bende mageyim yanlış anlaşılmasın :)

mert13

Üye
AGALAR NASIL OKUYOSUNUZ ALLAH AŞKINA İCEDE DİREKT SKİLL YOK SKİLL 52 YOK

mert13

Üye
ben kesinlikle damage arttırılsın gibi bişey demedim

Toxic

Üye
Max level in 65 olduğu yerde bir çok sınıf bir çok şey için ağlıyor :) Tek çare katlanmak şuan en çok ekmeği fire mageler yiyor hem farmda hem pk da çünkü 65 de bile yeteri kadar güçlüler ama ileride başlayacaklar magelere gizli nörf getirdiniz diye oysaki tek değişen artık vurdukları insanlar görev itemli 65 lwl oyuncular değil full set 70 75 80 lwl oyuncular olacak :)

TheSentai

Üye
• Konuyu güncelleme amaçlı gönderilen "+1", "++", "süper", "güzel", "sadece ifade (emoji)" ve bunlar gibi mesajları içeren gönderiler (teşekkür etmek amaçlı atılan mesajlar hariç) uyarısız silinecektir.

Dostum sen böyle yazdıkça konu silinecek. İstersen ticket at orada daha net cevaplar alabilirsin.

mert13

Üye
Not aldık falan dedide çok böyle not defterinden kopyala yapıştır yapılmış bi cevap gibi geldi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt