İki Aşamalı Doğrulama Kurulumu ve Zamanlama Hatası

Tekitekurin

Üye
Merhaba,
Android veya IOS için indirdiğiniz Authenticator programına üyelik doğrulaması sonrası qr kod taratarak yada altında ki kod ile hesabınızı ekliyorsunuz.

Akabinde tüm işlemler burada ki doğrulama kodu ile devam ediyor.
Eğer ki zaman uyuşmazlığı hatası alırsanız, uygulamayı silip tekrar yükleyiniz. Sayfanızı yenileyiniz ve yeni kodunuz ile hesabınızı eşleştiriniz.

Artık hazırsınız. Bu arada kurtarma kodunuzun ekran görüntüsünü almayı unutmayınız. Zira kaybederseniz hesabınıza veda edebilirsiniz.

Son düzenleme:

RainFortress

Üye
Arkadaşlar bu konu gerçekten çok önemli. Çok fazla insan Authenticator programının doğru kullanımını bilmediğinden ya da unuttuğundan ötürü hesaplarını kaybediyor. Lütfen doğrulama yaptığınız 16 haneli kodu kenara not edin(en iyisi kendinize o sayfanın fotoğrafını QR kodu alacak şekilde mail atın ya da kağıda yazın evde saklayın.)

Telefonunuzu sıfırlayacağınız, uygulamayı sileceğiniz, telefonu tamire vereceğiniz vs durumlarında lütfen ilk önce Rise Online hesabınızdan Authenticator kurulumunuzu kaldırınız.

Umarım bu konuda kimse mağdur olmaz.

Tekitekurin

Üye
Arkadaşlar bu konu gerçekten çok önemli. Çok fazla insan Authenticator programının doğru kullanımını bilmediğinden ya da unuttuğundan ötürü hesaplarını kaybediyor. Lütfen doğrulama yaptığınız 16 haneli kodu kenara not edin(en iyisi kendinize o sayfanın fotoğrafını QR kodu alacak şekilde mail atın ya da kağıda yazın evde saklayın.)

Telefonunuzu sıfırlayacağınız, uygulamayı sileceğiniz, telefonu tamire vereceğiniz vs durumlarında lütfen ilk önce Rise Online hesabınızdan Authenticator kurulumunuzu kaldırınız.

Detaylı bilgilendirmen için teşekkürler.

guney

Üye

Burası çokomelli

bastem25

Üye
Hesaba doğru girildiği halde Lütfen güvenlik doğrulamasını sağlayınız. Yazıyor zamanlama danmı kaynaklanıyor

Kara

Üye
Hepsini yaptık fakat bunlardan bağımsız olarak giriş yapmak istediğimizde aşağıdaki hatayı alıyoruz. Var mı bir çözümü ?
5F803843-0FC0-4AFE-90F3-23D29DE88186.jpeg

robline

Üye
İyi geceler kolay gelsin site'de hesabıma giriş yapamıyorum. Lütfen güvenlik doğrulamasını sağlayınız hatası alıyorum dediklerinizi yaptım uygulamayı sildim ve baştan yükledim.

Tekitekurin

Üye
İyi geceler kolay gelsin site'de hesabıma giriş yapamıyorum. Lütfen güvenlik doğrulamasını sağlayınız hatası alıyorum dediklerinizi yaptım uygulamayı sildim ve baştan yükledim.
Aldığın hatayı özelden ekran görüntüsü atar mısın?

robline

Üye
Lütfen güvenlik doğrulamasını sağlayınız. Bu şekilde hata alıyorum malesef.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt