Kazandıklarını oyuna yatıracaklarına inanıyorum şahsen. Elbet grafik güncellemeleri gelecektir. Oyun stabil hale gelmeden bu konuya el atmalarını beklemek hayalcilik olabilir ama sonuna kadar haklısınız.
Ben farklı düşünüyorum. Eğer bir firma oyun yazmaya başlarsa önce karakterleri hatasız eksiksiz ve kusursuz yaratır. Oyuncunun karakteri oyuncu için oyuna ait en önemli değerdir.
Mesele sorun optimizasyon ise, ki öyle görünüyor. Çünkü bu tipler bile oyunun kasmasına yetiyor. Onu da şu şekilde çözecekler;
Kendi karakterimizin çözünürluğü 4k olacak mesela, hatta yüzde 10-20 diğer karakterlerden de büyük olacak ki 50 kişi arasına girdiğinde kendi karakterimizi karıştırmayalım(önemli). Diğer tüm karakter 240p olabilir hatta diğer tüm karakterler oyuncular çöpten adam olarak dahi gözükebilir. Ama kendi karakterimiz önemli beyler.
Şu karakterin tipe bak ekrana bakmadan oynamaya çalışıyorum(çok exp kaybettim). Walkry gelene kadar da bakamayacağım galiba ekrana. Hatta death valley'de karuslar görünce irkilerek sinakafını sinkaflıyım o nasıl yaratık lan diyerekten böcek öldürmeye çalışır gibi saldırıyorlar.