Öneri İki farklı oyun Karakter karşılaştırılması 2016(roi) vs 2022(row)

huseyin35

Üye
roc.jpg
row.jpg

lütfen daha iyisini yapalım benim dilim yorum yapmaya gitmiyor. Sağdaki benim oyuna giriş ekranındaki karakterim. Grafik ve görsel olarak halen çok gerideyiz. Sanki oyunu ataride yazıyor gibiyiz.

Son düzenleme:

Zayk0

Üye
:ROFLMAO: Ulan ya başka derdin yoktur umarım oyunla ilgili giriş ekran önemli tabi.

Mello1993

Üye
Adventure quest 3d adlı oyunu bilmeyen yoktur. Burada çok fazla çeşitli silah ve zırh kombinasyonları/ setleri var bunlardan bakıp tasarlasalardı zırhları keşke

gentleman

Üye
illa kendiniz çizeceksiniz diye birşey de yok hazır yüz de satın alabilir oyunu yapanlar kimse aa hazır yüz satın almışlar karaktere eklemişler demez yani güzel olsun da kim çizmiş önemli değil

Laragon

Üye
Kazandıklarını oyuna yatıracaklarına inanıyorum şahsen. Elbet grafik güncellemeleri gelecektir. Oyun stabil hale gelmeden bu konuya el atmalarını beklemek hayalcilik olabilir ama sonuna kadar haklısınız.

huseyin35

Üye
Kazandıklarını oyuna yatıracaklarına inanıyorum şahsen. Elbet grafik güncellemeleri gelecektir. Oyun stabil hale gelmeden bu konuya el atmalarını beklemek hayalcilik olabilir ama sonuna kadar haklısınız.
Ben farklı düşünüyorum. Eğer bir firma oyun yazmaya başlarsa önce karakterleri hatasız eksiksiz ve kusursuz yaratır. Oyuncunun karakteri oyuncu için oyuna ait en önemli değerdir.

Mesele sorun optimizasyon ise, ki öyle görünüyor. Çünkü bu tipler bile oyunun kasmasına yetiyor. Onu da şu şekilde çözecekler;

Kendi karakterimizin çözünürluğü 4k olacak mesela, hatta yüzde 10-20 diğer karakterlerden de büyük olacak ki 50 kişi arasına girdiğinde kendi karakterimizi karıştırmayalım(önemli). Diğer tüm karakter 240p olabilir hatta diğer tüm karakterler oyuncular çöpten adam olarak dahi gözükebilir. Ama kendi karakterimiz önemli beyler.

Şu karakterin tipe bak ekrana bakmadan oynamaya çalışıyorum(çok exp kaybettim). Walkry gelene kadar da bakamayacağım galiba ekrana. Hatta death valley'de karuslar görünce irkilerek sinakafını sinkaflıyım o nasıl yaratık lan diyerekten böcek öldürmeye çalışır gibi saldırıyorlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt