İkincil Yazılım Kullanımı

akeu

Üye
Benim aklımda ki soru şu; çoğu mmorpg model oyunlar da kullanılan ikincil yazılım (makro) ROW da da etkin rol oynayacak mıdır? Yazılım oyuncusu yetenek oyuncusunun önüne geçecek midir? bunun için tedbirler aldıklarını yönetim söyledi, sizce bunu engellemenin bir yolu var mı? yetenek kullanımları Skill Shot tarzında olsa ikincil yazılımı engelleyebilir mi? veya skill shot mmorpg oyunlar icin dezavantaj mıdır yoksa avantaj mıdır?

Siyah34

Üye
İkinci yazılım yasaktir her oyunda. Lakin makro donanım oluyor. Burhan bey dünkü konuşmasın da küçük tuş atamaları dışında sorun yok. Biz bunların hepsini görüyoruz zaten sistemde. Savaş alanların da makro kulağını olmayacak çünkü cooldown ona göre ayarladık ve onun takibini yapcaz tarzında bir söylemde bulundu. Yaratık lar da ise tam otomatik olmadı süreçte küçük oynamalar yapıla bilir. Oyuna zarar vermicek şekilde görev yaparken dedi ama yinede iyi niyetimi kötü niyetlimi oldu bakıp karar vericez. Diye söylendi bu yazdıklarım eksik ve yanış olabilir konuşmaya Burdan ulaşa bilirsiniz.

Primusinterpares

Üye
Destek ekibi lideri Burhan Bey'in konuşmasından özetle:

"Bir makronun yapabileceği şey oyunumuzda bir insanın yapabileceği şeyden daha seri olamayacak. Üstelik makro belirli saniye aralıklarıyla sıraladığınız skill'leri vurmaya yarayan bir program ve biz skill'lere çeşitli fonksiyonlar (bir skill'in belli bir HP altında daha fazla hasar vurması gibi) eklediğimiz için oyuncunun eliyle oynaması oyuncu için daha yararlı olacak. Yani makroyu işlevsizleştirmiş olacağız. Zaten sahip olduğumuz güvenlik sistemi de bir oyuncunun yaptığı her işi görebileceğimiz, izleyebileceğimiz bir sistem. PvE haritalarında küçük bir fayda sağlayabilecek tuş atamalarına göz yumabiliriz ama özellikle PvP haritalarında buna müsade edemeyiz. Bu sebeple oyuncularımıza sonrasında sorun yaşamamaları için elle oynamalarını tavsiye ederim."

exzess1v

Üye
Ne yazık ki evet, umarım bu durum kontrollü bir şekilde yürütülür.

Tekitekurin

Üye
Makro bilmemde keşke addon tarzı uygulamalar kullanılabilir olsa.

TearFall

Üye
Alfa testinde ilk bakacağım noktalardan biri bu olacak , Anticheat sistemi neler yapıyor neler ediyor, Paketleri bir dinleyelim izleyelim, KVKK metni yayımlamak ile olmuyor bunlar, İllegal aktiviteleri önleyecekler diye bizim tüm verimizi tarayamazlar,

Demem o ki siz bu sözleşme ile bunların bir çoğunu kabul etmiş sayılıyorsunuz, Kabul etmenizin size bir dezavantajı yok , Eğer benden okuduğu verileri firma saklayamaz ve ifşa olmasına sebep olursa , Ozaman ben haklı duruma geçerim.

Bu konu ayrı bir konu fakat bilgi sahibi olun arkadaşlar, Dünya eskisi kadar yavaş dönmüyor artık ...

akeu

Üye
Alfa testinde ilk bakacağım noktalardan biri bu olacak , Anticheat sistemi neler yapıyor neler ediyor, Paketleri bir dinleyelim izleyelim, KVKK metni yayımlamak ile olmuyor bunlar, İllegal aktiviteleri önleyecekler diye bizim tüm verimizi tarayamazlar,

Demem o ki siz bu sözleşme ile bunların bir çoğunu kabul etmiş sayılıyorsunuz, Kabul etmenizin size bir dezavantajı yok , Eğer benden okuduğu verileri firma saklayamaz ve ifşa olmasına sebep olursa , Ozaman ben haklı duruma geçerim.

Bu konu ayrı bir konu fakat bilgi sahibi olun arkadaşlar, Dünya eskisi kadar yavaş dönmüyor artık ...
kanka tüm verileri taramak yerine bi antichat program firması ile anlaşır böyle çok firma var şunu zaten hepimiz çok iyi biliyoruz ki tüm oyunlarda illegal yazılımların önüne geçilemiyor hiç bi oyun türü %100 temizleme yapamıyor işte aslında burada GameMaster'lara iş yükü düşüyor oyunda GameMaster'lar ne kadar aktif rol oynayacak geri bildirimlere tepki ne kadar hızlı olacak öyle bi altyapı çalışması yapıldı mı yoksa %100 hile önleme zaten imkansız ama 2 ve 3 part yazılım kullanan adamı oyun içi tespit ve oyundan uzaklaştırma 1 saat 2 saat içinde yapılırsa ben sana söyleyim mükemmel bir işleyiş olur bence.. benim konudaki asıl mesele donanım ekstrası ile makronun önüne gecilmesi, anlaığım kadarıyla skilller tuş kombinasyonundan oluşacak tek tuş bas tarzı değilde yani sen 3 tuş kobine edesiye adam tek tusla o yeteneği kullanacak saliselik bile olsa hep önünde olacak makro bu kadar fark yaratırsa üzer demek isteğim ve merak ettiğim buydu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt