İleride 3. bir ırk gelirmi ?

IBoRiS

Üye
Bence oyuna yüksek seviye atlatacak bir hamle 3. bir ırk olur yakışırda bu oyuna sizce Officale kadar 3. bir ırk gelirmi ?

:NaturoN:

Üye
İlerde gelebilir ama bence o gelene dek oyundaki sorunları fixleseler daha iyi olur.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Böyle bir düşüncesi var geliştirme ekibinin ancak çok ileride

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Ne kadar ilerde mesela kask görüntüsü açma kapama seçeneği eklendikten sonra mı önce mi

[Arayüz Güncellemeleri]

* Kafa zırhı gizleme seçeneği sadece kendi üzerinde gizleyebilecek şekilde aktif edildi. (Harita değiştirince veya oyundan çıkış yaptığınızda varsayılan ayarlara (eski haline) döner).

9 Aralık güncelleme notu

Balerion

Üye
[Arayüz Güncellemeleri]

* Kafa zırhı gizleme seçeneği sadece kendi üzerinde gizleyebilecek şekilde aktif edildi. (Harita değiştirince veya oyundan çıkış yaptığınızda varsayılan ayarlara (eski haline) döner).

9 Aralık güncelleme notu
Sayın Yöneticimiz,

Bilgi için teşekkür ederim ama biliyorsunuz ki talep edilen ve kastedilen mifer görünüm seçeneği, haritadaki oyuncuların da bizi mifersiz görmesi yönündeydi. Mevcut durumda yalnızca kendi kendimizi mifersiz görmekteyiz.

Mifer görünümü seceneği benim hiç de umrumda olmamakla beraber bir irdeleme unsuruna, (malesef) bir alay konusuna dönüşmüş durumda. Biri çıkıp yönetim iyi çalışıyor diyecek olsa "ne çalışması yahu, daha mifer görünümünü bile yapamadılar" diye yanıt alıyor. Sırf bu gibi negatif yorumların (ki haklı bir negatif yorum) sesini kesmek için bir an önce bu gibi hususların halledilmesi gerekmektedir.

Saygılarımla, arz ederim

Anushka

Üye
önce iki ırkı bir dengelesinler 3. ırk konuşulur.
Kesinlikle katılıyorum. 2 ırk kesinlikle dengelenmeli gerek pve gerek pk anlamında. Bunun ile birlikte oyundaki benim gözümde çok fazla olmasada az fakat oyunu çok ciddi şekilde olumlu yönde etkilicek sorunları düzeltmeleri gerekmekte. Düşük lvl farmı için lütfen bir el atılmalı. Zindanlardan great mana potion almaktanda çok sıkıldık yani konuşmaya başlasam aslında çok şey çıkarmış :)

N1pple

Üye
oyun daha official sürüme geçecek kadar dengeli sağlıklı değil hatta ve hatta günden güne oyuncu sayısı azalıyor dersek tek ırkın haritaları zor dolacakken 3. ırk harbiden 3-5senede falan gelir görebilirsek o günleri :D

Burtto

Üye
oyun daha official sürüme geçecek kadar dengeli sağlıklı değil hatta ve hatta günden güne oyuncu sayısı azalıyor dersek tek ırkın haritaları zor dolacakken 3. ırk harbiden 3-5senede falan gelir görebilirsek o günleri :D
şuan herhangi pk atan bir twitch yayıncısının yayınını açıp ırk az mı çok mu görebilirsin :D

Burtto

Üye
Sayın Yöneticimiz,

Bilgi için teşekkür ederim ama biliyorsunuz ki talep edilen ve kastedilen mifer görünüm seçeneği, haritadaki oyuncuların da bizi mifersiz görmesi yönündeydi. Mevcut durumda yalnızca kendi kendimizi mifersiz görmekteyiz.

Mifer görünümü seceneği benim hiç de umrumda olmamakla beraber bir irdeleme unsuruna, (malesef) bir alay konusuna dönüşmüş durumda. Biri çıkıp yönetim iyi çalışıyor diyecek olsa "ne çalışması yahu, daha mifer görünümünü bile yapamadılar" diye yanıt alıyor. Sırf bu gibi negatif yorumların (ki haklı bir negatif yorum) sesini kesmek için bir an önce bu gibi hususların halledilmesi gerekmektedir.

Saygılarımla, arz ederim
beni yormayıp düşündüğüm şeyleri yazdığın için teşekkürler :)

benim anlamadığım alfada olan birşeydi bu şimdi neden yapmıyolar ? :S

N1pple

Üye
şuan herhangi pk atan bir twitch yayıncısının yayınını açıp ırk az mı çok mu görebilirsin :D
aç bak bakalım nisan-mayıs-haziran ayında o dv 2-3 kanal olup full çekerken krallık haritasında durum neymiş sonra da bak bakalım şuan neymiş kıyasladığında anlarsın aradaki farkı :D

Myra

Üye
Bence kesinlikle başka ırklarda oyuna gelmeli. İki taraf ve birden fazla ırk olmalı oyunda.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt