draz81forza
Üye

Tekrardan merhabalar hocam bu konuda 2 tane önerimi sizlere sunacağım. İlk önerim petler ile ilgili , ben bir bdo oyuncusuydum orada petler dropları belirli sürelerle topluyordu level aldıkça bekleme süresi azalıp daha hızlı topluyordu onun yanında ufak tefek bufflar veriyordu. Row için ise petlerin 3 türü olabilir 1. tür gerçak para mağazasında satılır preium pet olur diğer petlerden birazcık daha seri toplar ve verdiği buffların çeşidi farklı olur , 2. tür pet Burhan Beyin de dediği gibi yaratıklardan parçası düşücek ve biz birleştireceğiz bu petlerin verdiği bufflar çok az da olsa pve ve pvp ile alakalı olabilir ve son tür petimiz ise doğada yakalanabilir olmalı bence örnek veriyorum doğadaki moblar belirli bir süre aralıkla yenilenir ve bu yenilemede yüksek dereceli petlerin çıkma olsasılığı %1 olur basit petler ise garanti çıkar ve verdiği ufak bufflarda mesleklerle ilgili olur bunlar daha da detaylandırılabilir tabi bu sistemi tek başına çok eğlenceli bir şeye çevirebilirsiniz ayrıca bu oyunda nasıl bir mantık olur pve ve pvpde bilmiyorum ama ben petlerin pve veya pvpde hasar vermesini doğru bulmuyorum son olarakda petlerin aşırı büyük olmasını da doğru bulmuyorum yani petlerin c , b , a , a+ , s tierleri olabilir bunlar nadirlikleri olur nadirliği arttıkça toplama süresi ve verdiği bufflar değerlerlenir ve görüntüsü diğer petlerden daha çekici olur 1 lvl halinde iken bebeksi bir görütüde son seviyeye geldiğinde ise bir tık daha yetikin görünebilir ama boyut olarak fazla büyümesi yani ana karakterimizin ayağı ve dizi arasında bir boyutu olması gerketiğini savunuyorum yani aşırı büyük olursa insanın dikkatini dağıtıyor gözünü yoruyor slottayken görüntüyü küçültüp slotu görmemize engel olabilr yani en azından ben bdo oynarken petleri kapatırdım o petler ufak olmasına rağmen çünkü pve ve pvpde rahatsız ediyordu insanı kısaca ne aşırı büyük olsun ne de arı gibi ufak olsun orta boyutlu ve görünüşleri güzel petler çok daha iyi olur nadirliğe göre ve petler illa karakterin dibinde değil karakterle arasında 1-2 metre uzaklıda da dolaşsın. 2. konuya gelicek olursak kostümler, kostümlerde bir çok seçeneğiniz var genel paranız buradan gelicek kostümlerde aynı steamdeki gibi bir sistem yapıp oyuncuların neleri beğendiğini onların neler tasarladıklarından fikirler alıp ona göre yürüyebilrisiniz illa erkek karakter full zırh giyip hayvan gibigörünmesine gerek yok yani warrior tabi sağlam zırhlar giyecek ama archer ve asasda ise biraz da böyle çevik olabilecekleri kıyafetler daha hoş durur mage içinde aynı şekilde böyle ağır zırhlar yerine biraz daha çeviklik kazanabileceği zırhlar olabilir bu çeviklikten kastım görünüş olarak öyle duran zırhlar statlardan bahsetmiyorum kostümler için daha çok örnek isterseniz bir sürü oyun var yani her birinden örnek alınabilir mesela lol adamlar parayı kırıyor kostümden o oyundaki kostümlerden esinlenebirlirsiniz ya da https://bdo.mmo-fashion.com/wizard-tempyrion/ buradaki gibi sadece zurh ve kumaş değilde aralara falan böyle hayvan tüyü de serpiştirebilirsiniz tasarımlarda çok değişiklik yapabilirsiniz yani bu tempyrion kostümü bdoda benim çok hoşuma giderdi ondan sonra bakın mesela kanatları kostümlerle beraberde satabilirsiniz bazı kostümlerde plerin olur bazılarında kanat https://bdo.mmo-fashion.com/archer-kibelius/ . bu ise kadın karakterler için https://bdo.mmo-fashion.com/lahn-kibelius/ . Mesela şu siteye bir bakın derim oyunlardaki kostümler için ben bdo kısmını atıyorum ama mmo fashion diyor site muhtemelen çoğu oyunun kostümleri bulunuyordur bir sürü seçenek var düz kıyafet yerine ufak detaylar ekleyerek daha iyi satışlara ulaşabilirsiniz https://bdo.mmo-fashion.com/category/ranger-class+outfit . Tabi şuan dcde paylaşılan kostümlerde çok güzel özellikle kadın karakterler
ama erkek karakterlerin kıyafetleri sanki biraz sade gibi e tabi warrior bir ork başka nasıl olabilirde mesela kaskına ufak bir hayvan tüyü eklenebilir ufak detaylar eklenebilir arkada pelerinle zaten çok daha güzel durucaktır kostümler. Okuduğunuz için teşekkür ederim hatam varsa affola iyi forumlar.