İlk İzlenim ilk görüş.

cango53

Üye
Oyun ilk izlenim olarak gerçekten tatmin edici ve umut verici ufak tefek sorunları var yok değil ama çözülemeyecek olduğunu düşünmüyorum.
Oyunda potumuz azaldığı zaman pot almak için npc yi kullandığımızda eğer üzerimizde 1 er adet bile olsa hp ve mp pot varsa oyun üzeriniz dolu hatası veriyor ve üzerinizdeki potları satıp bir kaç denemeden sonra potları alabiliyorsunuz.
Pot Npc açık iken mage tpler ise sayfa açık kalıyor ve alım yapılabiliyor.
Oyunda mob keserken drop ve fps düşüşleri oluyor senkronizasyon dan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum belkide benim sistemim ile ilgilidir ama savaş sırasında çok bir fps düşüşü yaşamadım.
Oyunda ESC ye basıp select karakter butonunu kullandığımızda karakter gözükmüyor taht boş duruyor ve oyun buga giriyor.
Oynanabilirlik açısından çok güzel insan bırakmak istemiyor ama Assasinlerin Toxic skilline bi rework gelebilir tamam anti buff vuruyor ama atağı çok düşük full dex takılıyım adama max 300 400 vuruyorum.
Okçuların Alan Skilleri ve Magelerin alan vurulan skillerinin karakteri merkez orijin alarak etrafını skill sınırını gösteren ince bir yuvarlak içine koyarak oyuncuların failed alması önlenebilir böylelikle maximum range gösterilebilir.
Bazı oyuncuların karakterleri kovalanırken buga girmiş gibi çirkin bir görüntü çiziyor el atılabilir.
Death Valley home dan arkaya bakınca map deki bozulmalar hemen göze çarpıyor.
Oyunda herhangi bir mobun bugunu görmedim şuana kadar ama bazı mobları keserken vurdukları efecktlerden droplanmalar oluyor.
Moblara olan damage eksikliği var. Okçu ve Assasin karakterlerle DV arkası mobları kesmeye çalıştım özellikle okçular keserken zorlanıyor. Bir denge gelebilir. Oyun resmi açılışı geldiğinde en düşük seviyeden oyuna başlayacağımızı düşünürsek bazı mobları parti ile bile kesmek bir ömür sürecek gibi geliyor ki solo farm yapcak arkadaşlar illaki olacaktır.
Bazı yetenek kullanım şekilleri değiştirilebilir.
UI (Kullanıcı arayüzü) Eksik kalıyor.Bazı zamanlarda Logları anlamakta güçlük çekiyoruz sağ alttaki log kısmı anlaşılabilir bir şekilde punto büyütülmesi (1 2 punto veya kalınlaştırılması) ve farklı renklendirmeler getirilmesi hoş olabilr.
Görüş kısıtlaması hoş olmamış ben oyunları biraz daha uzaktan oynamayı haritaya daha çok hakim olmayı seven biriyim değiştirilebilirse hoş olur.
Oyun grafik anlamda biraz beklediğimi karşılamadı açıkcası oyunu sanki bulanık oynuyormuşum hissiyatı aldım.
Ufak bir öneri oyunu renklendirmek açısından Death Valleyi ortadan ikiye böldüğümüzü var sayarsak lunaskar tarafı çiçekli böcekli bir yapıya sahipken protean tarafına yaklaştıkça zemin ve atmosfer biraz daha karanlık alev alev bir şekile bürünebilir farklı ve egzotik bir hava katacağını düşünüyorum.
Oynadıkça farklılıkları gördükçe konuyu güncelleyebilirim.
Fikirlerime saygı duyup okuduğunuz değerlendirdiğiniz için teşekkürler.
Herkese iyi oyunlar kolay gelsin.

* Epik ayarlarda oynadım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt