Import Character Hatası

N1KOOOOO

Yeni Üye
Yeni accountta mantiste karakter açtım ama NFT karakteri GALIA'da satın aldım ve import character hatası aldım. Hesap galiaya geçti ve nft lerimde görünmüyor accounttada hata aldım yuklenmedı NFT kayboldu yok şuan ama benim mantiste 1 lvl hesabım olduğu için şöyle bir hata alıyorum nft kayboldu nasıl cozebılırız. 8.000 TL param suan oratada yok :))

xxAcerCixx

Yeni Üye
selamlar yeni başlık açmak istemedim. Ancak nft karakterim rise online hesabımda görünmesine rağmen import dediğimde "NFT is not found or already import!" tarzında bir hata alıyorum. Ve hesabıma geçmemiş oluyor. Şu anda 85 lvl karakterimle oyun oynayamıyorum.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
selamlar yeni başlık açmak istemedim. Ancak nft karakterim rise online hesabımda görünmesine rağmen import dediğimde "NFT is not found or already import!" tarzında bir hata alıyorum. Ve hesabıma geçmemiş oluyor. Şu anda 85 lvl karakterimle oyun oynayamıyorum.

NFT iniz ile oyundaki ırkınız aynımı onu kontrol edermisiniz.

Meapr

Moderator
Merhaba @xxAcerCixx ,
NFT karakterinizi Galia'da kullanabilmeniz için, hesabınızın Galia sunucusunda aktif bir karaktere sahip olması gerekmektedir. Mantis'te bir hesabınız olmasına rağmen Galia'daki NFT karakteri import etmeyi denediğiniz için bu sorunu yaşıyorsunuz.
Sorunun detaylı incelenebilmesi ve gerekli kontrollerin sağlanabilmesi için lütfen resmi site üzerinden bir destek bileti oluşturun. İncelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza kesin bir yanıt iletilecektir.

xxAcerCixx

Yeni Üye
Merhaba @xxAcerCixx ,
NFT karakterinizi Galia'da kullanabilmeniz için, hesabınızın Galia sunucusunda aktif bir karaktere sahip olması gerekmektedir. Mantis'te bir hesabınız olmasına rağmen Galia'daki NFT karakteri import etmeyi denediğiniz için bu sorunu yaşıyorsunuz.
Sorunun detaylı incelenebilmesi ve gerekli kontrollerin sağlanabilmesi için lütfen resmi site üzerinden bir destek bileti oluşturun. İncelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza kesin bir yanıt iletilecektir.
selamlar hesabım galia sunucusunda var vermiş olduğum cüzdan adreside kayıtlı olduğum mail adresine ait ve o mail adresi ile açmış olduğum hesap galia sunucuna ait

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt