İndirilen .rar dosyasını çıkartırken dosya bozuk hatası

Zycho

Üye
Merhaba,
Oyunun kurulumu için dosyayı .rar'dan çıkartırken dosyaların bozuk olduğu hatası alıyorum
Daha önce forumda da benzer konuları okudum yalnız çözüm olmadı. Uyguladığım yöntemleri yazıyorum.
-IDM'nin son sürümü ile indirmek.
-Chrome, Opera, Edge Browser'larla indirmek.
-Dosyayı çıkarırken WinRar kullanmak.
-Dosyayı çıkarırken 7-Zip kullanmak.
-Hız sınırlayarak indirmek.
-Daemon Tools ile .rarı sanal sürücü ile açarak kurulum yapmak.
Aynı şekilde kurulum yaparken de eksik dosya hatası veriyor ve dosyaları atlamak gerekiyor. Sonuç olarak launcher updatelerinin ardından oyunu açtığımda ilk yükleme ekranında eksik dosya hatası ile oyundan atıyor doğal olarak.
Bu konu hakkında rehber niteliğinde sağlıklı kesin ve sorunsuz bir indirme yöntemi için bilgi verilmesi gerektiğini düşünüyorum. İyi forumlar.

TearFall

Üye
Merhaba,
Oyunun kurulumu için dosyayı .rar'dan çıkartırken dosyaların bozuk olduğu hatası alıyorum
Daha önce forumda da benzer konuları okudum yalnız çözüm olmadı. Uyguladığım yöntemleri yazıyorum.
-IDM'nin son sürümü ile indirmek.
-Chrome, Opera, Edge Browser'larla indirmek.
-Dosyayı çıkarırken WinRar kullanmak.
-Dosyayı çıkarırken 7-Zip kullanmak.
-Hız sınırlayarak indirmek.
-Daemon Tools ile .rarı sanal sürücü ile açarak kurulum yapmak.
Aynı şekilde kurulum yaparken de eksik dosya hatası veriyor ve dosyaları atlamak gerekiyor. Sonuç olarak launcher updatelerinin ardından oyunu açtığımda ilk yükleme ekranında eksik dosya hatası ile oyundan atıyor doğal olarak.
Bu konu hakkında rehber niteliğinde sağlıklı kesin ve sorunsuz bir indirme yöntemi için bilgi verilmesi gerektiğini düşünüyorum. İyi forumlar.

Dosya indirirken konum olarak harici yada flash bellek kullanıp denemenizi tavsiye ederim,

Ayrıca Bilgisayarınızda güncel versiyon Winrar kurulu olup olmadığını kontrol edin,

Oyunun neden .zip içerisinde servis edildiği ise merak konusu, Bu ayrı bir durum...

Buradan İndiriniz.

Zycho

Üye
Sorunu çözdüm.
Bilgisayarımdaki 2 RAM'den biri arızalı ve bu sebeple stabil çalışmayarak indirme yaparken dosya bozuyor. Sıkıntı yaşayan arkadaşlar MemTest86 uygulaması ile RAM'lerinin ne kadar sağlıklı çalıştığının kontrolünü yapabilirler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt