İndirme Hızı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Satan

Üye
Bu en baştan beri olan fakat çok rahat çözülebilecek bir sorun. Belki kullandığınız server fazla kişinin indirmesini kaldırmıyor, belki hızı düşük, fakat şu oyun dosyalarını alternatif olarak en kötü Mega'ya Torrent'e falan atsanız başlangıçta çok daha hızlı olabilirdi. Saatlerdir Launcher açık fakat hala daha kalan dosya sayısı : 31. Hiç olmadı launcher p2p olsa bir nebze. Kemiksiz 100mbit indirme hızım var, fakat oyun 850kb ile iniyor. Zaten oyundan ümidim yok Alpha 2 ve kapalı betadan sonra, official release bu kadar yavaş olmamalı.

5 saat geçti hala daha 23 dosya var, kendimi 2008 yılında gibi hissediyorum nostalji oldu.

Son düzenleme:

SolomonKaiju

Üye
Evet aynı sorun bendede var .Oyunu ilk indirdigimde patchleri hızlı indiriyordu.Şu anda 1MB ile indiriyor.

C4L0X

Üye
Aynı sorun bende de 100 mbps internet var indirme hızı 900 kbps'ı geçmiyor

ozgurkaboglu

Üye
Günler öncesinden oyunun açılacağı tarih belli, indirme linkleri aktif. Lütfen bu kadar acımasız olmayın biraz kendinizide yerin.

bossy

Üye
Valla iftardı felan derken yeni geçtim pc başına bide yavaş indirme hızıyla birlikte moralim bozuldu umarım yetişir başlangıç saatine

TheKRZM

Üye
Saat 5.20de ebe gelir gelmez açtım launcheri 6.10 gibi bitti şimdi yeni ekran kartım, soğuk çay, sigaram ve çerezimle açılmasını bekliyorum

Satan

Üye
Günler öncesinden oyunun açılacağı tarih belli, indirme linkleri aktif. Lütfen bu kadar acımasız olmayın biraz kendinizide yerin.
Oyunu istediğim zaman indiririm, belki son anda haberim oldu oyunun çıkacağından, bütün gün siteyi takip etmiyorum işim gücüm var. Engelliyorum sizi.

İnternetinizin sinyal dalgalanmasının bunda etkisi çok fazla Wifi bağlantısı sağlama şansınız var ise Mobil cihazınızlada deneyiniz farkı göreceksinizdir.

İnanılmaz komik bir yorum olmuş. Ne sinyal dalgalanması ya. Ethernet ile bağlıyım. Torrent deniyorum Megadan dosya deniyorum çatır çatır 100mbit ile indiriyor. Ben oraya alternatif çözüm yazdım gelen cevaba bak. Düşünemedik demiyorlar da. Tam Türk işi.

vRsXx

Üye
Başlarda ben de hızlı iniyordu ama şu an 500 kb ile iniyor acaba yoğunluktan dolayı olabilir mi ?

ref

Üye
Torrent diye bişey var neden koymadınız siteye? Bu oyun patlar bugün.

ozgurkaboglu

Üye
Oyunu istediğim zaman indiririm, belki son anda haberim oldu oyunun çıkacağından, bütün gün siteyi takip etmiyorum işim gücüm var. Engelliyorum sizi.

İnanılmaz komik bir yorum olmuş. Ne sinyal dalgalanması ya. Ethernet ile bağlıyım. Torrent deniyorum Megadan dosya deniyorum çatır çatır 100mbit ile indiriyor. Ben oraya alternatif çözüm yazdım gelen cevaba bak. Düşünemedik demiyorlar da. Tam Türk işi.
yokluğunu hissedeceğimi sanmıyorum. yaptığın iyilik için teşekkürler.. son açtığın konulara baktımda benim için hayırlı bir haber oldu bu umarım oyununa oynamazsın bir atarlı kardeşide aramızdan uğurlamış oluruz :)

SaHRa

Üye
aynı sorun bendede var 5 gb lik yükleme yapıyor yaklaşık 2 saat oldu henüz 2 gb si yüklenmiş oyuna yetişemicez.

melihkesap

Üye
yokluğunu hissedeceğimi sanmıyorum. yaptığın iyilik için teşekkürler.. son açtığın konulara baktımda benim için hayırlı bir haber oldu bu umarım oyununa oynamazsın bir atarlı kardeşide aramızdan uğurlamış oluruz :)
oyuna ilk kez bugun giriş yapacaktım aylardır her yere reklam veren bir oyunun böyle bir hata vermesi şaka gibi
Sizin gibi aza tamah eden insanlar onaylayabilir bu durumu ve kusuru kendinde arayabilir
Ancak bir oyuncu olarak ben en iyiye layığım ve kusuru kendimde aramıyorum çünkü hayatsız gibi günlerimi bir oyuna ayıramıyorum ve bu kadar reklam vs yapılan bir oyun
bana en iyi vermek zorunda
Size basit hayatınızda başarılar diliyorum

TheKRZM

Üye
oyuna ilk kez bugun giriş yapacaktım aylardır her yere reklam veren bir oyunun böyle bir hata vermesi şaka gibi
Sizin gibi aza tamah eden insanlar onaylayabilir bu durumu ve kusuru kendinde arayabilir
Ancak bir oyuncu olarak ben en iyiye layığım ve kusuru kendimde aramıyorum çünkü hayatsız gibi günlerimi bir oyuna ayıramıyorum ve bu kadar reklam vs yapılan bir oyun
bana en iyi vermek zorunda
Size basit hayatınızda başarılar diliyorum
mükemmel hayatından ödün verip bize bu cümleleri yazıdığın için bir gülmekten ağlıyorum. Lütfen karakterinden büyük egonla bu oyuna gelme. günlerdir indirmen gereken bir oyunu bu akşam indirmeyi denersen oturur ağlarsın.

Dilefruz

Üye
Merhaba,
Sistemdeki yoğunluk nedeniyle indirme hızları zaman zaman düşüp yükselebiliyor. Yönetimin bundan haberi var ve elinden gelen çalışmaları yapıyor. En kısa zamanda düzelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt