İstek İndirme Linkleri

TheBozo

Üye
Alternatif bir kaç tane daha link koyma ihtimaliniz var mı çünkü tek linkten indirim çok yavaş yapılıyor 17 gb bu gidişte 2 güne iner :/

TearFall

Üye
Katılıyorum, Kendi sunucuları dışında google drive vb yerlere upload ederek paylaşırlarsa daha hızlı indirebiliriz.

warlok0015

Üye
100 mb hız olmasına rağmen 1 gün diyor anlamış değilim. Gm ler bakabilir mi acaba ?

shady19071907

Üye
Yoğunluktan kaynaklı bir durum söz konusu. Çok kişi aynı anda indirdiği için sizin indirme hızınız yüksek olsa da beklenenin altında indiriyor. Bende dün o sorunu yaşadım sonra gece indirdim ve çok hızlı şekilde indi. Oyunun alfa süreci ertelendi o yüzden çokta acelesi yok diye düşünüyorum

Siyah34

Üye
Benim 1.5 saate indirdi aslında. Ama ben internet download manager indirdim

Anonymous

Üye
herşeyinizle çok kötüsünüz.günümüz teknoloji nimetlerinin çok gerisinden geldikleri kesin.insan kendi ftp sunucusu dışında alternatif link üretir.sanki kullanıkları sunucu ultra hızlımış gibi davranıyorlar.ve tarih olayına gelice hiç bişeyi verdiğiniz tarihte yapamadınız biliyosunuz dimi.hep ileri tarihe bırakıldı alfa gösterimi olsun 20. de açılacak alfa olsun daha başlamadan bitirmeye başladınız kendini kararımca

LunasCar

Üye
herşeyinizle çok kötüsünüz.günümüz teknoloji nimetlerinin çok gerisinden geldikleri kesin.insan kendi ftp sunucusu dışında alternatif link üretir.sanki kullanıkları sunucu ultra hızlımış gibi davranıyorlar.ve tarih olayına gelice hiç bişeyi verdiğiniz tarihte yapamadınız biliyosunuz dimi.hep ileri tarihe bırakıldı alfa gösterimi olsun 20. de açılacak alfa olsun daha başlamadan bitirmeye başladınız kendini kararımca
Açıklama yapıldı forumu takip ederseniz fikriniz değişir

Anonymous

Üye
link paylaşırmısınız hangi konuyla ilgili açıklama yapıldı.alfanın tarihinde yapılamacağı kesin bencede tarih konusunda sıkıntıları var rokosot un

Anonymous

Üye
vallahi helal olsun riseonline ekibinin tenezzül edip yapmadığını yapmış adam

anil

Üye
Ne yapsınlar, part part rapidshare'e mi yuklesinler? Her doğum sancılı olur, bunlar ufak tefek şeyler Allah baska dert vermesin. Senin gibi tipler de maalesef her oyunda oluyor. Hiçbir şeyden tatmin olmaz ve her şeye eleştiri getirirsiniz.

Primusinterpares

Üye
Lan babanın oyunuymuş gibi savunma birşeyin doğrusu olur yanlışı olur.ben bu oyuna paramı harcadım,zamanımı harcadım forum sitesi kurdum row-tr.net benim sitem.rapidsharemi kaldı. google driver var,mediafire var teklink hepsi ve hızlı.bunu yapmaya bile çabalamamışlar ne konuşuyosun.bak elalam upload etmiş bereker google drivera oradan indiriiyorum
İnşallah indirdiğin linkte ileride seni üzebilecek şeyler gömülü değildir :)

uglylaz61

Üye
Alternatif linkler eklenmeli. Birilerinin upload ettiği linke güvenip de download edilmez bu. İçine birşeyler gömülmüş olabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt