En kötü durumda 1-2 hafta ertelendi, en iyi durumda birkaç güne alfa süreci başlayacak. Epic Games ile yaşanan anti cheat durumundan kaynaklı bir erteleme. Daha tamamlanmamışNe zamana ertelendi acaba bilgi verirmisin.
Açıklama yapıldı forumu takip ederseniz fikriniz değişirherşeyinizle çok kötüsünüz.günümüz teknoloji nimetlerinin çok gerisinden geldikleri kesin.insan kendi ftp sunucusu dışında alternatif link üretir.sanki kullanıkları sunucu ultra hızlımış gibi davranıyorlar.ve tarih olayına gelice hiç bişeyi verdiğiniz tarihte yapamadınız biliyosunuz dimi.hep ileri tarihe bırakıldı alfa gösterimi olsun 20. de açılacak alfa olsun daha başlamadan bitirmeye başladınız kendini kararımca
birisi upload etmiş,Alternatif bir kaç tane daha link koyma ihtimaliniz var mı çünkü tek linkten indirim çok yavaş yapılıyor 17 gb bu gidişte 2 güne iner :/
Ne yapsınlar, part part rapidshare'e mi yuklesinler? Her doğum sancılı olur, bunlar ufak tefek şeyler Allah baska dert vermesin. Senin gibi tipler de maalesef her oyunda oluyor. Hiçbir şeyden tatmin olmaz ve her şeye eleştiri getirirsiniz.herşeyinizle çok kötüsünüz.günümüz teknoloji nimetlerinin çok gerisinden geldikleri kesin.insan kendi ftp sunucusu dışında alternatif link üretir.sanki kullanıkları sunucu ultra hızlımış gibi davranıyorlar.ve tarih olayına gelice hiç bişeyi verdiğiniz tarihte yapamadınız biliyosunuz dimi.hep ileri tarihe bırakıldı alfa gösterimi olsun 20. de açılacak alfa olsun daha başlamadan bitirmeye başladınız kendini kararımca
İnşallah indirdiğin linkte ileride seni üzebilecek şeyler gömülü değildirLan babanın oyunuymuş gibi savunma birşeyin doğrusu olur yanlışı olur.ben bu oyuna paramı harcadım,zamanımı harcadım forum sitesi kurdum row-tr.net benim sitem.rapidsharemi kaldı. google driver var,mediafire var teklink hepsi ve hızlı.bunu yapmaya bile çabalamamışlar ne konuşuyosun.bak elalam upload etmiş bereker google drivera oradan indiriiyorum
Bütün büyüyü bozdun , normalde mirror link koymaları gerekliydi ama , Developer arkadaş akşamdan kalma demekarkadaşlar