İnferno Job Dengesizliği

seyo

Üye
Israrla sistem hatasız bp ye göre giriş yapılıyor diyorsunuz
size şöyle izah edeyim durumu

benim arkadaşım var ikimizde aynı ırkız ve 85 leveliz arkadaşım priest, kendisi farm atıyor kutu görevini bile yapmıyor yani sağ taraftaki bp 5k inferno ya 4 priest 4 okcu halinde giriyor
benim roguem var her akşam 120kill görev yapıyorum yaklaşık 2 saat sürüyor görevi yapmam benim sağ bp 50k ben inferno ya 8 okcu giriyorum
şimdi madem sıralama göre alıyor priest arkadaşım nasıl sağ taraftaki 5k bp ile 4 priest girebiliyor
bende 50k olmasına rahmen neden ben 8okcu içeriye giriyorum

yani bu sistem hatasız mı?

neden priestler her partiye eşit dağılmıyor 2 kişi olarak
bu düzeltilebilir bir durum olmalı bıktık artık yeter yani infernoda priest gelsin diye günde 5 saat pk mı atacağız
buna bir çözüm bulun 2 aydır aynı senaryo bıktık artık

hep aynı şeyi diyorsunuz inferno eşleşme sisteminde hata yok diye nasıl yok anlattığım durum normal mi?

hani en azından priestleri bpsine göre almasın en çok bpden her partiye 2şer priest dağıtsın arkadaşım 2 aydır 4 priest giriyor ben 2 aydır 8 okcu giriyorum
priestin partisindeki okcuların ortalama olarak 100k-120k bp si varmış rica ederek sordurttum bu sistemi anlamak için

fstab

Üye
her class kendi arasındaki sıralamaya göre içeri alınıyor yani rogue ile bp sınıfının np sıralaması farklı sen 50 k np ile rogue sınıfında atıyorum 80. sıradaysan arkadaşın aynı npye sahip olsa bile kendi clasında 50. sırada olabilir, sistemin calısma sekli tıklayan herkesi bpye göre 2 warrior, 2 rogue, 2 priest 2 mage seklinde alıyor, geriye kalanlarda class şartları sağlanmıyorsa rastgele bir şekilde eşleştiriyor 8 bp de gelir 8 okcuda gelir 8 magede gelebilir, bunu düzeltmenin tek yolu ırkı karışık yapmaları yoksa bunu düzeltebilecek bir eşleşme sistemi yok

sbh

Üye
Sana bir sır veriyim, 8 okçu girmek daha iyi, bp daha da yükselince sana priest vermeyip karşıya 3 priest falan vermek istiyor.Sen bp kastığın pişman olup düşürmeye çalışıyorsun sağ bpyi. Priest ve rogue nin bpye göre eşleşmesi farklı, bu yüzden kıyaslanamaz

nycriss

Üye
valla inferno giriş olayı bir acayip, sağ 90k içeri almıyor daha düşük bp si olanı içeri alıyor kimisi bp kas diyor, kimisi bp düş diyor infernoya girebilmek için 50 takla atıyoruz yine de almıyor. Girenlerde job dengesizliğinden şikayetçi aslında her pt 2 priest gerisi rastgele atacak herkes razı gelir bence 4 priest gelmesindense ayrıca şu bp işini çözmeleri gerekli ben kendi oynadığım jobtaki adamların sag bp sinin ortalamasına göre hareket edemem ki.

DeadLegion

Üye
Bu sorun bpyle cozulemez. Carlarin item gucu olmasi ve her carin item gucune gore siralanip o sekilde infernoya giris yapabilmesi lazim. Mevcut durumda +7 elite set ve +7-+8 bow takan okcuyla ayni bpye sahip olan +8 imperial set +8-+9 silah takan warrior ayni infernoda olabiliyor. Halbuki bu ikisi arasinda item gucu acisindan daglar kadar fark var. Ozellikle okcular ve mageler meleelere gore daha kolay bp kasabildigi icin daha dusuk artili itemlerle daha guclu meleelere karsi eslesebiliyorlar. Bu sorun bpyle cozulemez. Tek care item gucu sisteminin getirilmesi ve etkinlige girmeden once rol secilmesi. Ornegin tank dps ve healer seklinde rol ayrimi olsaydi takimlar da cesitlilik acisindan daha dengeli olurdu.

fstab

Üye
Bu sorun bpyle cozulemez. Carlarin item gucu olmasi ve her carin item gucune gore siralanip o sekilde infernoya giris yapabilmesi lazim. Mevcut durumda +7 elite set ve +7-+8 bow takan okcuyla ayni bpye sahip olan +8 imperial set +8-+9 silah takan warrior ayni infernoda olabiliyor. Halbuki bu ikisi arasinda item gucu acisindan daglar kadar fark var. Ozellikle okcular ve mageler meleelere gore daha kolay bp kasabildigi icin daha dusuk artili itemlerle daha guclu meleelere karsi eslesebiliyorlar. Bu sorun bpyle cozulemez. Tek care item gucu sisteminin getirilmesi ve etkinlige girmeden once rol secilmesi. Ornegin tank dps ve healer seklinde rol ayrimi olsaydi takimlar da cesitlilik acisindan daha dengeli olurdu.
biraz realist ol reis, istediğin şeylerede dikkat et, biz daha bastığımız skilleri silemiyoruz 2 senedir sen gelmiş ne istiyorsun :rolleyes:

Pitou

Üye
Bp ile giriş bazı sorunlara sebebiyet veriyor. Hep aynı kişilerle eşleşiyorsunuz bir taraf sürekli kazanıyorken bir taraf sürekli kaybediyor. Bence BP sembolüne sahip olan oyuncuları karma bir şekilde eşleştirmesi lazım. Karma olmadığında hep aynı oyuncularla giriyorsunuz . Bir oyuncu fazla bp kastı diye benden iyi oyuncu olmuyor. Ben bowl pk sı atıyorum . Adam slot basıyor daha fazla bp kasıyor. BP sembollü oyuncuları karma eşleştirmesi gerekiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt