Inferno Temple

theboss450

Yeni Üye
Merhaba. galiada okçu oynuyorum. lunaskarım. 128k sağ bp var ama 6 gündür infernoda demon görememekteyim. partimde 2 warrior 3 okcu 3 pri ya da 3 warior 3 okcu 2 pri oluyor. karşıma gelen kişiler tanrılar tarafından kutsanmış kişiler mi acaba? bp az falan demeyin, karşıya da aynı aralıktaki oyuncular geliyorsa ben nerede hata ediyorum?

Nisshe

Üye
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Battle Point sistemi, oyuncuların adil bir şekilde eşleştirilmesini sağlamak için tasarlanmıştır. Aynı Battle Point aralığındaki oyuncularla eşleştiğinizden emin olabilirsiniz.

Ancak, İnferno'da başarının sadece Battle Point ile değil, aynı zamanda strateji, takım çalışması ve kişisel performans ile de yakından ilişkili olduğunu belirtmek isteriz.

sbh

Üye
Archery 56 assassination 60 ya da 68 ver. Bıçağı tak assas 60 68 savage at yayı tak 3 5 yap. Warrior pri varsa partide senin bp yüksek geliyordur. 8 okçu dediğim şekilde yapınca baya iyi geliyor demona

theboss450

Yeni Üye
bugün 4 okcu 4 pri, demonu gördük gördük de %1 canda gördük. karşıda warriorler priesler okcular mageler :D

theboss450

Yeni Üye
8. günden selamlar. bugün de demonu gördük ama str prilerimiz sağ olsunlar kaybettik, biz 3 okcu 2 warrior 3 priesti, karşısı 3 warrior 3 priest 2 okcu. bu kadar sorun sıkıntıya ramen gidip turnuva yapın. o da eşit itemsiz olsun ama sakın eşit item koymayın. hiç etik gelmiyor. zaten forum ölü

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt