İnsanların Arkadaşlarıyla Oynayacağını Düşünmediniz Mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anubis

Yeni Üye
Geçmiş olsun, haklılık payınız çok yüksek aynı sorundan muzdarip olduk

Techy

Yeni Üye
Aynı durumdan bizde mağduruz arkadaşım ve ben bugün işten gelip oyuna başlamak istedik, ikimizde aynı anda galia sunucusuna tıkladık ve ikimizde de hata verdi sunucu dolu karakter açamazsın diye ardından bir daha denedik hata vermeden girdik karakterlerimizi oluşturduk farm paketlerimizi çektik buluşmak için toplandığımızda onun galia da benim ise mantis de olduğumu fark ettik nasıl bir bug oldu bilmiyorum ama bunu çözmede yardımcı olurlar umarım gerekirse sunucu dolu ise arkadaşım mantise gelsin, beraber oynamak istiyoruz.

McihanM

Üye
Ön kayıt boşa açılmadı. Oyuna başlayıp başlamama kararını son dakikaya bırakmanız kötü olmuş.

Techy

Yeni Üye
Mutlaka dediğiniz doğrudur. Ön kayıt bunun önüne geçmek içindir lakin arkadaşım ön kayıt yaptırıp ben yaptırmamış değilim aynı anda yaptığımız işlemde beni mantise atıyor ve kesinlikle mantis diye sağ veya solda server olarak yazmıyor. Onu ise galia' ya atıyor, dorion 21 de buluşmak istediğimiz zaman bunu fark ediyoruz.

Doralya

Üye
aynen bu sorun çözülmeli o kadar cash yükledik. yüklemiş olmasak yemin ederim bırakıcam o kadar sinir oldum ekip kasıyor biz bekliyoruuz.

Kenshin

Üye
Merhaba,

Sunucu yoğunluğundan dolayı Galia 'ya girişler geçici olarak kapatılmıştır. Açıldığında duyurusu Discord üzerinden bildirilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt