Inspect Character ( Karakter İnceleme )

Tekitekurin

Üye
Bazı MMORPG'lerde bu özellik mevcut.

Merak ettiğiniz karaktere Right Click -> Inspect diyorsunuz ve ardından ilgili karakterin.

• Giydiği Eşyalar
  • Verdiği Stat Değerleri
  • Üstünde Bulunan Görevler Ve Durumu
  • Achievement Listesi
Görüntülenebiliyor. Böylece İnsanlar kendilerinden daha iyi DPS (Damage Per Second) çıkaran insanların nasıl bir item sistemi veya Stat sistemi kullandığını öğrenebiliyor.

Bazı arkadaşlar Illegal Item satışının önüne geçmek için yazmışlar ancak unutmayın oyunun yapımcısı Illegal Item satmak istiyorsa bununda orada öyle görünmemesini sağlayabilir bu çok kolaydır.

İçerik : :Naturon:

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Himmm aslinda güzel bir sistem

Vision

Senior Moderatör
Burhan bey oyuncuların geri dönüşüne göre bu tarz bir sistemi kolayca entegre edebileceklerini belirtmişti.

SirJhon

Üye
Evet, daha iyi oynayan insanlardan bu şekilde bilgi alışverişi yapanlar illaki olabilir.

Primusinterpares

Üye
Burhan bey oyuncuların geri dönüşüne göre bu tarz bir sistemi kolayca entegre edebileceklerini belirtmişti.

Oyuncuların üzerine bakıldığında eşyalarını nereden drop'ladıklarına dair bir bilginin yazıyor olması, insanların neyi nereden kasabileceğini daha kolay öğrenmesine yardımcı olacaktır. Umarım böyle bir eklenti de yapılır.

Phteah

Üye
Oyuncunun inventorysi görülmediği sürece benimde desteklediğim bir sistem. Karşıdakinin karakter özelliklerini bilmek faydalı olacaktır.

Phteah

Üye
Inv gözükmesinde ne gibi problem olur ki ?
Sonuçta bir mahremiyet var. Sen cüzdanını açıp insanlara gösterir misin? Her gelen üzerini açıp bakacak ne var ne yok. Şunu nereden buldun? Şunu nereden kastın? Vay üzerinde ki paraya bak. Zenginliğin böylesi. Üff üzerindeki gold külçelerine bak. vs. bir çok durum oluşacaktır. Belki daha fazlası. Belki çok detaylı düşünmeyince masum geliyordur ama öyle değil. Ayrıca dolandırıcıların da önünü açabilirsin. Her güvenliğin muhakkak bir açığı vardır bunu da söylemek isterim.

LunasCar

Üye
Stat yada skill dizilimi görülebilir fakat, çantamı herkesle paylaşmak istemem. Yukarıda @Phteah cüzdan dan esinlenerek örnek vermiş

May Payne

Üye
Archeage'te diğer oyunculara o şekilde bakardım ve hiç bir zaman onlar gibi üst dizemedim. Demek ki karşıdaki kişinin üzerinin ne kadar dizili olduğu değil, kişinin kendi üzerinin ne kadar dizili olduğu önemliymiş. :D Güzel öneriler tabi. Değerlendirilmeye alınabilir.

Tekitekurin

Üye
Archeage'te diğer oyunculara o şekilde bakardım ve hiç bir zaman onlar gibi üst dizemedim. Demek ki karşıdaki kişinin üzerinin ne kadar dizili olduğu değil, kişinin kendi üzerinin ne kadar dizili olduğu önemliymiş. :D Güzel öneriler tabi. Değerlendirilmeye alınabilir.
Burada ki mantık aslında o nasıl yapmıştan ziyade bence şu yada bilinç altımız, herkesin olayı şeffaf götürebilmesi ve oluşabilecek bazı actionları kesebilmek açık ve aleni söyleyemiyorum tabi ama bence bir nebze engel :)

anil

Üye
Kararsız olduğum bir özellik. Hem iyi yanları, hem kötü yanları var aslında. Ama direkt item, para vb. durumunu göstermek yerine çok özele girmeyen şeyler gösterilebilir mesela?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt