İstek İNT Priest Eksikliği

Asetan

Üye
Oyunda int takılar int bonus basma scrollları buna benzer int eşyaları var. Pazarı baya bir gezdim ama priest için yüksek atağa sahip int silahı göremedim. Ben Atacker İNT Priest dizip set silah için int stat verip int den atak aldığımız bir priest yönelimi oynamak istiyorum. Eminim ki benden başka isteyen kişilerde vardır. Str pri aşırı kırılgan pk alanında dayanamıyor bile int pri biraz daha düşük atack ama biraz daha fazla zırh ve cana sahip olup farm yapmaya çalışmalı.

Asetan

Üye
ne kadar saçma bir istek. Mevcut silahlar kıyafetler takılar ne ise ona göre bir şeyler belirleyim oynarsın. ben şöyle bir şey düşündüm bunlar yok oynayamıyorum... siz knightonline mantığıyla hareket etmek isteyen insanlar sonra oyun aynı knight gibi olmuş diye de şikayet ediyorsunuz. Bir bitmediniz hıaaaaa...
Kardeşim bu lafların nedir yazarken utanmadın mı hiç ? Foruma isteyen oyuncu istediği türde istek konusu açabilir. Ben oyuncu olarak oyuna para yatırıyorsam müşterisi isem istek talep ederim yönetim uygun görürse oyuna ekler. Bu oyun erken erişimde ko mantığı demişsin yenilik ko oyunun neresinde var bu oyundan yenilik istemek için en doğru zaman çünkü yeni ekleme değişim yapabilecek en uygun zamanda oyun şuan. Ben int atacker priest oynamayı seviyorum bu oyunda da imkan verirlerse int atacker priest oynamak istediğimi bunun için istekde bulunmuşum. Utanmasan hakaret edicen istediğim şey için.

ECOMI

Üye
Dostum bu konu hakkında ilk başta ben de vardır diye full INT kastım fakat henüz INT Priest'in BP olarak metası gelmedi. İleride eminim gelecektir. Fakat şu an için STR oynamak zorundayız. INT şu an için mana ve resistance arttırmaktan başka bir şeye yaramıyor. Maalesef atack'ını da arttırmıyor.

Tavsiyem PK atacaksan, HP Leather setini ve takılarını yanında bulundur. En azından bir tık daha geç ölürsün. 65 sonrası biraz daha rahatlayacaktır. Master 5 önemli. Karakterini güçlendirmeye başladıkça BP'den daha çok zevk almaya başlayacağına eminim.

İyi Oyunlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt