Merhaba değerli oyun sever dostlar
gençliğini online oyunlar ile geçirmiş biri olarak bu oyunu cok sevdim grafikler güzel , geliştirmeye açık
ancak birkaç sorum var
1 - Oyunda int priestin pek anlamı yok başka x,y,z oyunlarda int prieste göre item dizildiginde
int e verilen statlar attacktta arttırma saglıyordu sanırım burada öyle birşey yok
dogal olarak priest itemlerine zırhlarına çöp gözüyle bakılıyor ve int priestin zindan vb solo mevzularda pek birşey yapma şansı kalmıyor
hibrit denedim gene çok verim alamadım . Buda dogal olarak int takılara bakış açısını çöp olarak nitelendiriyor
Buna bir çözüm gelecek mi ?
2- Zindanlar
hergün 2 solo zindan girip bitiriyorum
bosslardan 30 kere girdiysem 30 kere sadece pot aldım
son 3 gündür çöp item bile düşmüyor
dün akşam yayında size cıkmazsa klandaki arkadasınıza cıkıyodur dendi
yani adam solo zindandan birşey düşürdügünde benimle paylaşmak zorundami
en azından bosslara çer çöp birşey koyunda hevesimiz biraz yerine gelsin
gençliğini online oyunlar ile geçirmiş biri olarak bu oyunu cok sevdim grafikler güzel , geliştirmeye açık
ancak birkaç sorum var
1 - Oyunda int priestin pek anlamı yok başka x,y,z oyunlarda int prieste göre item dizildiginde
int e verilen statlar attacktta arttırma saglıyordu sanırım burada öyle birşey yok
dogal olarak priest itemlerine zırhlarına çöp gözüyle bakılıyor ve int priestin zindan vb solo mevzularda pek birşey yapma şansı kalmıyor
hibrit denedim gene çok verim alamadım . Buda dogal olarak int takılara bakış açısını çöp olarak nitelendiriyor
Buna bir çözüm gelecek mi ?
2- Zindanlar
hergün 2 solo zindan girip bitiriyorum
bosslardan 30 kere girdiysem 30 kere sadece pot aldım
son 3 gündür çöp item bile düşmüyor
dün akşam yayında size cıkmazsa klandaki arkadasınıza cıkıyodur dendi
yani adam solo zindandan birşey düşürdügünde benimle paylaşmak zorundami
en azından bosslara çer çöp birşey koyunda hevesimiz biraz yerine gelsin