Int Sorunsalı..

BenGeldim

Üye
Malum oyunda bile INT hic değilse prieste atak verirken bu oyunda ise neden bu kadar işlevsiz ve çöp? Manadan baska hic bir şey vermiyor. Oyunda rotasyon eksikliği varken INT e bir özellik ekleyip oyunu güzelleştirmek doğru olmazmı? tek düze oyun oynamak bazen sıkıcı olabılıyor. Örnek vermek gerekirse farklı bir oyundan LOL de mesela tank karaktere yetenek gücü kasıyorsun malp gibi zevkli bir deneyim sunuyor. Burada da böyle çeşitlilik olmalı. INT hali hazırda oyunda olan bir şey bunu oyuna kazandırmalısınız.

DeadLegion

Üye
Malum oyunda bile INT hic değilse prieste atak verirken bu oyunda ise neden bu kadar işlevsiz ve çöp? Manadan baska hic bir şey vermiyor. Oyunda rotasyon eksikliği varken INT e bir özellik ekleyip oyunu güzelleştirmek doğru olmazmı? tek düze oyun oynamak bazen sıkıcı olabılıyor. Örnek vermek gerekirse farklı bir oyundan LOL de mesela tank karaktere yetenek gücü kasıyorsun malp gibi zevkli bir deneyim sunuyor. Burada da böyle çeşitlilik olmalı. INT hali hazırda oyunda olan bir şey bunu oyuna kazandırmalısınız.
Int atak priest neden yok ben de anlamis degilim. Ana stati int olan karakterde statlari inte verince atak artmiyor saka gibi.

JohnPlane

Üye
Evet int olmanın bir avantajı olması lazım oyunda ama yok malesef int priest oluyorsun yine çok kolay kesiliyorsun yada yine çok kolay mana bitiyor ilerisi için yönetim birşeyler planlıyordur belki ama tabi öncelik olarak nerededir bu bilemiyorum.

BenGeldim

Üye
Bence int in mana resistance defans ve atağı aynı anda arttırması lazım. Çok yüksek falan değil az az hepsini arttırmalı. Çünkü zeka dediğimiz şeyin hepsine faydası olmalı. Ve priest içinde iyi olur adam int oynar kalkan takar silah takar az bişide vurur keyifli bir gameplay olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt