INT takılar ve int priest hakkında.

Atom0619

Üye
Selam arkadaşlar. Bu konuyu yetkili birisi görme umutlarıyla açıyorum.

İnt takılar işlevsiz ne satılıyor ne de takılsa işe yarıyor. Int takıların işe yaradığı int stat verip dps olarak rol alan priest olacak mı ?

REVOO

Üye
Selamlar,

iNT statlar mp verdiği için tercih edilmeyen bir stat durumunda. STR statın ne kadar yükselirse priest ve warrior sınıflarında basic vuruşun yükseliyor. Haliyle priest ve warrior sınıfının skilleri de basic atağın %sine göre hesaplandığı için str takılar daha çok ön planda oluyor.

Asas sınıfı için nasıl dex statı basic atağı etkiliyorsa, priest sınıfı içinde str değilde int statının basic atağı etkilemesi gerektiği düşüncesindeyim, belki test sunucularda denenebilir, belki denemişlerdir, kalkanlı olmasına rağmen fazla hasar çıkarmıştır, çok güçlü olmuştur iptal edilmiştir vs. belki de hiç denenmemiştir elimizdekiyle yetinmemiz gerekmiştir :D

Atom0619

Üye
Selamlar,

iNT statlar mp verdiği için tercih edilmeyen bir stat durumunda. STR statın ne kadar yükselirse priest ve warrior sınıflarında basic vuruşun yükseliyor. Haliyle priest ve warrior sınıfının skilleri de basic atağın %sine göre hesaplandığı için str takılar daha çok ön planda oluyor.

Asas sınıfı için nasıl dex statı basic atağı etkiliyorsa, priest sınıfı içinde str değilde int statının basic atağı etkilemesi gerektiği düşüncesindeyim, belki test sunucularda denenebilir, belki denemişlerdir, kalkanlı olmasına rağmen fazla hasar çıkarmıştır, çok güçlü olmuştur iptal edilmiştir vs. belki de hiç denenmemiştir elimizdekiyle yetinmemiz gerekmiştir :D
dediğin doğru ama int takıları hiç koymasalar daha iyimiş boşa fazlalık olmuş.

amaravolchkova

Üye
Diğer oyundaki gibi int bp tarzı bir şey belki gelecekte gerçekleşir. Eskiden çöpe atılan itemler ve takılar şimdi diğer oyunda çok ciddi paralar ediyorlar. Eğer sana bir zararı yoksa satmak zorunda değilsin bir yan karakter oluştur ve onun üzerinde biriktir bankanda da yer kaplamamış olur. Belki gelecekte değerlenir bilemeyiz.

husko241

Üye
Selam arkadaşlar. Bu konuyu yetkili birisi görme umutlarıyla açıyorum.

İnt takılar işlevsiz ne satılıyor ne de takılsa işe yarıyor. Int takıların işe yaradığı int stat verip dps olarak rol alan priest olacak mı ?
Ben de bunu bekliyorum. Aslinda mesela kiliclar str priye clublar int priye atak verse degisik birsey olur bence :) tabi ona gore duzenlenebilir itemler statlar vs :)

bercestee

Üye
Selamlar,

Arkadaşlar ütopik bir fikir üretelim beraber;

INT Priest'in canı manadan gitsin :) POE sezonlarında bu tarz buildler ile oynamıştık.

Herkese iyi eğlenceler.

HazyShade

Üye
Oyundaki Priest silahlarından birinin adı Paladin Club. Paladin sınıfı mantığı getirilebilirse eğer INT Priye gerek kalmayacaktır/ yerini alacaktır.
Bunun için de öncelikle Mobların agro mantığı değişmeli, en son vurana dönüp vurma mantığı ile, ne Paladin Priest ne de Defansif Warrior iş yapmaz.
Agro alma ve belirli süre agro tutmaya dair skillerin gelmesi gerekiyor. Bu da oyunun oynanışını kökten değiştirecek bir şey. O nedenle henüz bu aşamadayken bırakalım az daha gelişsin oyun.

husko241

Üye
Selamlar,

Arkadaşlar ütopik bir fikir üretelim beraber;

INT Priest'in canı manadan gitsin :) POE sezonlarında bu tarz buildler ile oynamıştık.

Herkese iyi eğlenceler.
Yada anlik mana bazli atak alsin mesela manasinin yarisi gittiginde atagi da yariya insin vs :)

Atom0619

Üye
Oyundaki Priest silahlarından birinin adı Paladin Club. Paladin sınıfı mantığı getirilebilirse eğer INT Priye gerek kalmayacaktır/ yerini alacaktır.
Bunun için de öncelikle Mobların agro mantığı değişmeli, en son vurana dönüp vurma mantığı ile, ne Paladin Priest ne de Defansif Warrior iş yapmaz.
Agro alma ve belirli süre agro tutmaya dair skillerin gelmesi gerekiyor. Bu da oyunun oynanışını kökten değiştirecek bir şey. O nedenle henüz bu aşamadayken bırakalım az daha gelişsin oyun.
Hocam oyunda yeni üretim skiller hiç yok gordugum kadarıyla. Böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum fark ettiyseniz warrior da 2 tane talent ağacı var 3. yok :D çok ugrasmiyorlar amaçları başka bir oyunla yarışmak yeni bir oyun yapmak değil gibi düşünmeye başladım artık :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt