İnternet Cafeciler Sorunsalı

erkutrx58

Üye
Merhaba,

Oyunun ilk açılışında başlayıp daha sonra ara vermek zorunda kalmıştım, şuan 1 aydır oynuyorum son zamanlarda internet cafeciler göze batmaya başladı, Protean Winged Maiden slotunda bir internet cafecinin +20 tane hesabı var ve istediği gibi tüm kamplara yayılıp tüm slotlara çöküyorlar, belli ip den kaç hesaba giriş tarzı bir block var mı bilmiyorum ama malum oyunlarda olan kronik sorunun Rise Online'da olmasını istemem

bestianlorry

Üye
Army klanı (Runic Golem)
PlanetEspor klanı(Winged Maiden)
BlackMummy Denafarm nickli 8 hesap
BlackMummy SlotBekçisi Klanı
Lizardmandaki birbirinin klonu okçular.
ve daha farkedemediğim ya da aklıma gelmeyenler.

Bunlar 1-2 kişi tarafından yönetilen, oyunu oynamak yerine tamamiyle para kazanmaya dökmüş, bunun için sistemler kurmuş, pcler almış kişiler. Bunlara ks giremezsiniz. Slotu 2 battle priest döner, yanında 6 kişi durur. Slota ks girdiğiniz an slotu alana kadar teker teker row başlatırlar. Karakterlerin hepsi sırayla gelir, aynı anda hareket etme kabiliyetleri yoktur. Slotun kenarında 7/24 afk duran karakterler 8 kişilik parti coin ve exp bonusundan da yararlanır ve yavaş yavaş kasılır. Belli bir seviyeye geldiklerinde yeni sahiplerini bulmak için pazara çıkarlar ve yerlerine yeniden başka bir karakter gelir. Peki slotları gezen @SunRise bunu görmüyor mu ? görüyor. Sanırım bunlara müsade ediliyor.

platoon0x

Üye
bu adamların oyuna ne gözle baktığını hepimiz biliyoruz, para için oynayan amaçsız asalak tipler, yönetim bunları engellemek ve oyundan uzak tutmak için elinden ne geliyorsa yapmalı, gerekirse row ile sadece coin ve pot filan atsın ama bu herifler aç kalsın sorun yok.

mehmetcvgn

Üye
Çözüm row asistanı kısıtlamaktan geçmemeli. Slotlar rutin olarak gezilip kontrol edilebilir veya aynı ip üzerinden sokulan hesaplar kontrol edilebilir bilemiyorum ama yönetimin bilmesi gerek. Umarım en kısa sürede bir aksiyon alınır.

Balerion

Üye
Yaratıklardan düşen gold azaltılsa onun yerine zindana girerken goal seçme olsa. Zindana tıklayınca item drop veya gold tercih etme hakkı olsa. Gold seçenlere mesela ℅3-4 ihtimalle silver bar %3-4 gold coin falan düşse daha mantıklı olmaz mı. Oyuna gold girişi zindana kaydırılsa.

Valla benim elimde bu kadar güzel zindan sistemi olan bir oyun olsa moblardan ne item ne gold kazandırtmam hepsini zindana kaydırırım.

Slotta olmanın da belli avantajları olur tabi ama mevcut durum ne bileyim istismara çok açik ve organik oyuncuyu çok dışlıyor.

ClyDeBorrow

Üye
Çoklu hesap olayına sanırım oyundaki bireysel oynayan ve bu oyunu iş olarak değil de eğlence amaçlı oynayan, oyunun asıl oyuncularının canına tak ettiren bir konu olmuş, Yönetim oyuncu sayısını mı düşünüyor yoksa başka bir amaçları mı var bunu tahmin etmek imkansız ama ortada olan tek şey çoklu hesapların oyuna verdikleri zarar. Yönetimin istediği çoklu hesapların gb kasıp sitelere satıp gerçek oyuncularında bu sitelere para kazandırması mı belirli bir çıkar ilişkisi mi var nedir çözebilmiş değilim, ama bildiğim birşey var bu şekilde devam edilirse player kayıbı hızla artacaktır. Malum oyundan insanlar bu yüzden bıktılar ve çıktılar, görülüyor ki sizin de oyuncu kitlenizin büyük bir kısmını oluşturuyorlar, lütfen bu konuya bir çözüm bulun ve bu işi para için değil zevk için oynayan oyunculara kulak verin.

turku6az

Üye
IP limiti
OTP zorunluluğu
Hesaplar için güçlü bir doğrulama sistemi (telefon numarası doğrulama hatta T.C. kimlik no bile olabilir)
Rutin slot kontrolleri
Mob-karakter lv kısıtlaması (mob 60 lv ise 65 lv karakter coin ya da item alamasın)
RoW kısıtlamaları (günlük row süresinde coin limiti, row aktifken drop almama, row aktifken belirli saatler aralığında drop alma vs.)
...
Diye uzar gider liste, bunlar benim ilk etapta aklıma gelenler. Ama yönetim nedense bu konusa sessiz ve eli kolu bağlı gibi davranıyor. Bir yandan oyundan GB silmeye çalışırken diğer yandan çetelere bu kadar göz yummalarını anlayamıyorum gerçekten. Oyun ilk duyurulduğunda "para ikinci planda, oyuncu her zaman öncelik olacak" diye tanıtım yaptılar, şimdi 3-5 mafya için oyuncu kitlesini küstürmeyi göze aldılar. Malum oyun gibi bütün sunucular pazarcılar ve farm çeteleriyle dolu olunca bir şeyler yapmaya başlayacaklar sanırım.

JohnPlane

Üye
yav şu oyunu zorlaştırmayın 8 karakterle çok kar edemeyeceği duruma getir yine açsınlar. Normal oyuncuya çile olacak şeyler tavsiye etmeyin lütfen bir ara şu captcha çilesi vardı hatıralyanlar bilir şimdi ip otp cart curt şeyler istiyorsunuz yarın eziyete dönüşür.

NewAgesElitt

Üye
Verdiğiniz tavsiyelerin hepsi normal oyuncuları oyundan soğutacak tavsiyeler malesef yok gold azaltılsın yok row kısıtlansın en son gold düşürmüşlerdi oyunda oyuncu kalmadı :)

Balerion

Üye
yav şu oyunu zorlaştırmayın 8 karakterle çok kar edemeyeceği duruma getir yine açsınlar. Normal oyuncuya çile olacak şeyler tavsiye etmeyin lütfen bir ara şu captcha çilesi vardı hatıralyanlar bilir şimdi ip otp cart curt şeyler istiyorsunuz yarın eziyete dönüşür.
aslında mntıklı, ekmek parası peşinde olan adam tüm engelleri bir şekilde aşıyor. Olan organik oyuncuya oluyor. Farmı, (özellikle gold farmını) parti ile yapmayı dezavantajlı hale getirseler bu mafyalar azalır ya da en azindan mafya olmanin avantajı azalmiş olur

platoon0x

Üye
Verdiğiniz tavsiyelerin hepsi normal oyuncuları oyundan soğutacak tavsiyeler malesef yok gold azaltılsın yok row kısıtlansın en son gold düşürmüşlerdi oyunda oyuncu kalmadı :)
katılıyorum son çare row u kısıtlamak olmalı ama başka bir çözüm yolu geliyor mu aklına? bu heriflerin oyunda barınmasındansa row un zarar görmesini yeğlerim, her ne kadar ucu tüm oyunculara dokunacak olsa da

Lady

Üye
Rowa kısıtlandığında oyunda oyuncu kalmadı değil, oyunda oyunu para için oynayan kişi kalmadı desek daha iyi olur.
Varsın olmasın zaten bir farkı olmuyor onlar olunca daha kötü oluyor.
Böyle olunca eşyaları parayı kim piyasaya kim kazandıracak diyorlar, ona göre de yönetim her şeyin farkında düzenleme yaparlar merak etmeyin.

Promises

Üye
Rowa kısıtlandığında oyunda oyuncu kalmadı değil, oyunda oyunu para için oynayan kişi kalmadı desek daha iyi olur.
Varsın olmasın zaten bir farkı olmuyor onlar olunca daha kötü oluyor.
Böyle olunca eşyaları parayı kim piyasaya kim kazandıracak diyorlar, ona göre de yönetim her şeyin farkında düzenleme yaparlar merak etmeyin.
Maalesef yönetim bu konuda düzenleme yapmayacak gerek yayınlarda gerekse dc üzerinde ki canlı sohbetlerde yönetim 8 pc li adamlara legal oyuncu gözüyle bakıyoruz illegal bişey ypmıyolar onlarda sizin gibi row repair hammer mana pot vs vs alıp oynuyor diyor. Bu konuda düşünceleri bu yönde.

zexeus

Üye
Farm çok sıkıntı bu oyunda diyerek başlayayım. Farmcı slotlardan efsane para sokuyor oyuna. Drop ve para oranları inanılmaz düşse aslında rahat ederiz. Çok fazla slot tutan klan ve kişiler görüyorum. Görev yapamıyoruz maalesef bu tiplerden dolayı. Yani inanın oyuna girdiğimden bu yana sadece toplayıcılık yapıyorum exp doğru düzgün kasamadım maalesef. Slotlarda inanılmaz exp düşüklüğü var. Parasına bakmıyorum ama potumu kurtarsa yeter gözüyle bakıyorum. Birde oyun içi ROW da kısıtlamalar olsa daha iyi olabilir. ROW yasaklansın demiyorum ama exp için yapılan bir şeyi nasıl olurda para kasmaya dökerler anlamıyorum. ROW ile para kasılmasın ve gerekiyorsa fiyatı biraz daha pahalı olsun. Karşılamasın ROW parasını. Adam slottan rowu karşılarsa parayı karşılarsa olacağı bu . Görev itemi her iki MOB’dan düşüyor ve partideki herkese geliyor istisnasız. Bir görev itemi adama 1000 tane geliyor tüm 8 çarı biranda oyuna 8000 adet görev itemi düşürüyor. Yapmayın etmeyin paranın eksilmesi lazım oyun PVP’ye döndü. Bir görev itemi 4 coins 5 coins olabilir mi ya komedi gibi . Ben niye slota gidip görev itemi düşürmeye pot yakmaya ROW harcamaya gideyim ki adamdan çekiyorum 3-4 coinse tak görev bitiyor. 100m expi 10 coinse hallediyorum. Böyle olduğu sürece para çıkmaz. Pot yapanlar potu misal 12k ya maal ediyor 3kdan satıyor . Balıkçılıkta bulunan RNG crafta ekleyin herkes %50 oranında üretsin Bakalım hem para hem exp üretimi için daha yüksek exp versin ama azaltın şu craftları lütfen birileri 9999 tane craftlamış ben nasıl bu adama ks atabilirim. Craftlamaktansa adamdan daha ucuza işimi görüyorum zamanımı daha iyi değerlendiriyorum . Slotlarda inanılmaz para girişi var çünkü adam coins sanıyor coins 1300 düşen dandik rare kıyafet 60k her 4 mobdan düşüyor. 1 saatte 12m coins kasıyor. 10 saatte 120m hem ROW parası çıkıyor hemde işi görülüyor. Slotlar dengesiz aşırı para girişi var haberiniz olsun. Dandik silah 96k ya tartışmasız bir kaç slotta bıraktım çarı inanılmaz para. Malum oyunda 3 m saatlik slot pot rpr paramı karşılarken burada 45-50 TL saatlik sağolsunlar. Bilenler slotta muazzam para sokuyorlar. Bizden gram coins eksilmiyor. Moblar dengesiz bir worm 85 level karakteri yatırıyor 85 level 40 level moba tek atamıyor inanın gülsek mi ağlasak mı? Craftta bir item 40 k ondan daha iyi olan başka item 12 k pazarda peynir ekmek gibi gidiyor. Para eksilmez tabi dengesizlikleri bulmak oyuncunun düzeltmek yönetimin işi.

TearFall

Üye
Merhaba,

Oyunun ilk açılışında başlayıp daha sonra ara vermek zorunda kalmıştım, şuan 1 aydır oynuyorum son zamanlarda internet cafeciler göze batmaya başladı, Protean Winged Maiden slotunda bir internet cafecinin +20 tane hesabı var ve istediği gibi tüm kamplara yayılıp tüm slotlara çöküyorlar, belli ip den kaç hesaba giriş tarzı bir block var mı bilmiyorum ama malum oyunlarda olan kronik sorunun Rise Online'da olmasını istemem
olmuş bile :)

Cyanogen

Üye
H1 LK1 PK1 dısındaki kanallada drop coins kesinlikle azaltılmaslı elle farm yapan daha avantajlı olmalı bu kadar fazla item ve para girisi oyun kalitesini yerlerde gezdiriyor

erkutrx58

Üye
tüm slotlarda mafia çoklu çar durumları varmış ben tek winged vs sanıyordum, map gezdikçe öğrendim, oyun adına üzgünüm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt