İstek Irk değişimi ile ilgili herhangi bir açıklama yapmamak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Escanor

Üye
Irk değişimini yaptıktan sonra kozmetik ürünlerin kaybolması ve bu bilginin bu durumlar yaşanıp şikayet geldikten sonra ayrıntılı bir açıklama yapılması yalnızca parayı boşa atmamıza sebep olmuyor. Aynı zamanda satılan ürünlerin açıklamasının da olmaması tüketici haklarına da aykırı bir durum. (kozmetik ürünlerinizi kaybedersiniz vs. gibi) Scroolu aldım arkadaşlarımla oynamak için fakat şu an sırf bu harcamayı tekrar yapamayacağım için geçemiyorum. Bu bir mağduriyet durumudur ve yapıcı bir hamle bekliyorum sizden. Kozmetik ürünleri de 30 günlük zaten sürekli alacağız ama bari tadını çıkartalım yahu !

ItsPERFECT

Üye
Arkadaşlar karakterinizin üzerine aldığınız kostüm ürünleri ırkınıza göre uygun olduğu için farklı bir ırkta kullanamazsınız zaten.
Yine de karşılaştığınız sorununuzu oyun içi destek' ten Ticket yoluyla bildirirseniz daha hızlı çözüme kavuşturursunuz konuyu.

jaunbae

Üye
Arkadaşlar karakterinizin üzerine aldığınız kostüm ürünleri ırkınıza göre uygun olduğu için farklı bir ırkta kullanamazsınız zaten.
Yine de karşılaştığınız sorununuzu oyun içi destek' ten Ticket yoluyla bildirirseniz daha hızlı çözüme kavuşturursunuz konuyu.

Tickettan hiçbir sorun çözüme kavuşmaz. Hatta bu gidişle hiçbir şey çözüme kavuşmaz çünkü tek cevap; başka sorunlar var onlar halledilince diğer sorunlarla alakalı çalışmalarımız sürecek. Daha başka cevap almadım, 20 tane sorun bildirmişimdir :D

Digital

Yönetici
Game Master
Merhabalar,

Irk değişimi rehberi sayfasına tıklayarak gidebilirsiniz.

Ayrıca en kısa süre içinde kostümlerinizi değiştirebileceğiniz bir NPC oyuna eklenecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt