İstek Irk değişimi, job değişimi

unalemre17

Üye
Irk ve job değişimleri belirli bi ücret karışılığı online markette satılan bi ürünle gerçekleşmesi gerekiyo. Zırt pırt ırk ve job değiştirme olayının azalması hem de şirketin menfaati için faydalı olacağını düşünüyorum.

Not: nick değiştirme hariç

Saye

Üye
Irk değiştirme güzel olur, job değiştirme daha güzel olur ama tüm mekanik değiştiği için sorun olur yapamazlar diye düşünüyorum.
Nick değiştirme de olsun bence fakat bir kişiye sağ tıklayıp info yaptığımızda eski nickleri vs gözükebilir.

BARZOOO

Üye
Güzel düşünülmüş makul fiyat ayarlandıktan sonra hep oyuna katkı hem oyuncunun isteği olmuş olur

Vuaxx

Üye
pvp mi oynuyorsunuz ) ırk değiştirme tamamda job değiştirme saçma düşünsene ruh bağlı full charın var mage oluyorsun itemleri taşıyamacaığın için ve başka karaktere taksanda bir işe yaramayacağı için saçma

Siyah34

Üye
Bununla ilgi bi konu vardı çoğu kişi ırk değiştirme karşı idi sanırım.

X A

Üye
Job değiştirme kadar saçma birşey yok. Söz konusu bile olacağını düşünmüyorum. Düşünsenize aylık sıralamada verilen ödüllere göre pk'lar atılacak. Adamlar bir charı 3 kişi oynayacaklar. Akşam yoğun saatlerde Mage, gündüz slot basmak için melee :) Çok saçma sapan olur pvp gibi.

xRuLing

Üye
Job değiştirme kadar saçma birşey yok. Söz konusu bile olacağını düşünmüyorum. Düşünsenize aylık sıralamada verilen ödüllere göre pk'lar atılacak. Adamlar bir charı 3 kişi oynayacaklar. Akşam yoğun saatlerde Mage, gündüz slot basmak için melee :) Çok saçma sapan olur pvp gibi.
Job nedir ? ko oynamqdım hiç bilmediğimden soruyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt