Irk Değişimi kaldırılsın ya da fiyatı arttırılsın !

rotute

Üye
Oyun içerisinde çoğu oyuncu güçlü ırkın yanında oynamak istiyor boss lar nerede rahat kesilecekse nerede rahat farm yapılacaksa herkes o ırk a yöneliyor bence buna bir düzenleme gelmeli.

CanavarHun

Üye
Kesinlikle katılıyorum kaldırılması abartı olur insanları kısıtlamasınlar ama fiyat arttırımı çok iyi olabilir

KahrolmusKral

Üye
Aga niye hep oyuncu yararına olan şeylere karşısınız ki anlamıyorum. Biri de bugün 65 olanlar premiumu napsın diyordu, adam premium almasına gerek olmadığı için üzülmüş

JohnPlane

Üye
Aga niye hep oyuncu yararına olan şeylere karşısınız ki anlamıyorum. Biri de bugün 65 olanlar premiumu napsın diyordu, adam premium almasına gerek olmadığı için üzülmüş
gerçekten insan hayret ediyor bu nasıl bir haset niye bu kadar kötü niyetlilik yani, ne güzel işte nerde rahat ediyorsa rahatça oraya geçiyor niye zorlaşsın bu durum ?

Lord

Üye
Kim ne yapmak istiyorsa onu yapar burası PVP sunucu değil duruma göre yasak duruma göre engelleme getirilmez getirilemez getirilmeside saçma ve amatörce çocukca olur. Free to play bir oyunda oyuncu özgürlüğü ne kadar yüksek ise Oyun içi market fiyatları ne kadar ucuz ve uygun ise ne kadar event var ise bu tarz mmoprg oyunlarında mob kesme odaklı olduğu için slotlar ne kadar yaygın ve çok ise bu oyun tutar gelişir ve ilgi görür. Harici ota b*ka şunlar şöyle yaptı taksi kapansın şunlar şunu yaptı şurası kapansın diye ( AĞLAMA ) sızlanma durumu olursa bu oyun kendi ömrünü başlamadan bitirir ne ilgi görür ne çekim merkezi olur. 12 yaşında çocuğa anlatır gibi anlattım kendini geliştirmiş insanların dediklerimi harfiyen anlayacağını cahil ve döner ekmekci kitlenin bir cacık anlamayacağına eminim. hadi eyvallah!

CuneytARKIN

Üye
hadi seni dinlediler fiyatı artırdılar diyelim sen 1-3 ay sonra ırk değişimi çok pahalı bu ne kardeşim diye foruma konu açmayacaksan ben de hiçbirşey bilmiyorum :D

rotute

Üye
Geçmek isteyen çok önemliyse zaten pahalı olsa da geçer bana soracak olursan bana farketmez isterse 2 bin lira yapsın ben geçerim ama salyangoz gibi oradan oraya dolaşanlar yüzünden akşamları pk nın tadı kalmıyor..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt