Irk değişimi Skiller aktif olmalı

JusTTory

Üye
Irk dengesizliği yüzünden protean olacağız ancak tüm skilleri tekrar açmak zorunda kalacağız bu durum böyle mi devam edecek ?

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Irk değişimi yapıldığı zaman açmış olduğunuz yetenekler sıfırlanır ve kullanmak için tekrar açmanız gerekir.
Eski ırkınızda yetenekler kayıtlı kalır.

Hunakapa

Üye
Bu çok saçma bir uygulama değil mi ? Ben mi yanlış düşünüyorum acaba. Oyunda zaten ırk dengesizliği almış başını gidiyor. Oyunu düzeltmek için bir şeyler yapmak istiyoruz fakat açtığımız skillerin sıfırlanacağı söyleniyor. Bu çok mantık dışı bir durum... Haksızlık...

Victius

Üye
Irk değişimi yapıldığı zaman açmış olduğunuz yetenekler sıfırlanır ve kullanmak için tekrar açmanız gerekir.
Eski ırkınızda yetenekler kayıtlı kalır.
Oyundaki ırk dengesizliği ap açık ortadayken bu oyunun düzenini hepten bozacak bir gelişme olmuş. Irk değiştirme ile kullanılan skill bookların ilgisini ve oyuna etkisini ben anlayamadım. Oyunda pk dengesini kurmak için çaba harcamak varken tam aksini körükleyecek bi gelişme. Şahsen oyun adına ve pk atacak arkadaşlar adına üzüldüm.

DUR4CELL

Üye
Çözüm olarak faction change ücretini artırmanın bi sonuca varmayacağını ve skilleri kapatmanın olayı kangren edeceğini bildirmek isteriz.

JamilamCassetteX

Üye
1 saattir düşünüp duruyorum. Yönetim IRKA '' Ö Z E L '' skiller olduğu için , Irk değişiminde skill sıfırlama gelecek dedi. Oyuncuya haber vermeden yapıldı bu, ki bunu yapmanız bile saçma çünkü IRKA ÖZEL SKİLL YOK BİR KERE oyunda olmayan bir şeyi resmen bize zorla '' D İ K T A'' ediyorsunuz hiç etik değil. Bizim sizi platformalrda savunacak tarafımız kalmadı bu yapılana güler geçerler. Lunaskar ırkı herşeye hakim Protean ırkı avcunu yalıyor resmen. Dedik proteana geçelim ekip olarak geri DV de Protean lehine bir katkı sağlayalım. Şu yaptığınıza bakın. 2 yıldan fazla bu oyunu aktif oynuyorum her platformunda bulunan biri olarak bu kararı alınan en saçma karar olarak görmekteyim. Bu kararı veren arkadaşı ve buna katılanlara üzüntümü bildiriyorum. Yazık valla yazık sen kalk böyle güzel bir oyun yap sonra deki oynamayın oyunu :D resmen bunu diyorsunuz.

Pitou

Üye
Bunu önceden haber vermeleri gerekiyordu. Çoğu insanin hakkina giirdiler . Yapılan hareketler profesyonellikten çok uzak basit hatalardi oyuna yakistiramadim.

presto_86

Üye
Kesinlikle gündemde kalması gereken bir konu neden her şeyi kötü hale getirmek için uğraşıyorsunuz hemen geri adim atmalı aldığınız kararlari ortak akıl süzgecinden gecirmelisiniz

Alkoer

Üye
Irk değiştirince görevlerin sıfırlanması mantıklı değildi. Aynı şekilde karaktere açtığınız skilin karşı tarafta kapalı olmasıda mantıksız.

Acaba neden böyle? Yönetimin kazancı ne oluyor bu durumda?

Hunakapa

Üye
Irk değiştirince yaptığımız görevler tekrar karşımıza çıkmaması mantıklı, ama açtığımız skillerin ırk değiştirdiğimiz kalması mantıklı değil? Bu arada yanlış bir mantık var!

Alkoer

Üye
Irk değiştirince yaptığımız görevler tekrar karşımıza çıkmaması mantıklı, ama açtığımız skillerin ırk değiştirdiğimiz kalması mantıklı değil? Bu arada yanlış bir mantık var!
Evet bu iki durum bir biriyle çelişiyor. Ama bil bakalım kime ortak bir yarar sağlıyor?

skaebneN

Üye
Bunun mantığını biri açıklayabilir mi? Sağlıklı bir düşüncenin meyvesi değil çünkü bu olanlar. Dostum karakterimi güçlendiriyorum. Levelini kasıyorum skilllerini unlock ediyorum. Bu benim karakterim ile alakalı ırkımın ne alakası var?

Victius

Üye
Bu arada bir ürünüm var, gidip bir e ticaret sitesinde satıyorum ve komisyon yok. sabah bir uyanıyor site benden komisyon kesmiş. bunun adı nedir? hırsızlık mı, hak kaybı mı, nedir tam olarak? gerçek hayatta bunun için mahkeme var örneğin. bu gerçekten inanılmaz bir idare sapması.

Tolgun

Üye
4 Skill acdin :D 85x SKill book ve 4x15m üstüne de 2400 cahsh icin faction change scroll aldin
85x4m (suanki fiyat) + 4x15m -> 340m + 60 -> 400m
bunu bilmiyen ve skilleri acana gecmis olsun derim baska bisey diyecek yok
skill character icin dir irkin ne alakasi var sanki skill bi irk da 300% vuriyo obur irkda 350% vuriyo ne bicim fantasy bu.

HERO

Üye
Sayin ekip bu karari lütfen geri alin!
Priest Master skilleri (lvl61 ve 70) düzeltin, ya mana azaltin yada hasari yükseltin.
Rise Cash fiyatini ayni seviye düşürün.
Mana ve HP pot fiyatlama sınırı kaldirin.
Market ile uğraşcana oyun gelişmesine bakin, ilerde daha fazla getir olur size.
Herkez bu maddeleri ister!

Baskan

Üye
sacmalik bence bu sistem mantikli, siz zaten protean degilmiydiniz. neden lunaskar oldunuz sonra tekrar protean olmak istiyorsunuz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt