İstek Irk değişip görevleri tekrar tekrar yapma hakkında

ReginaMeis

Üye
Merhabalar
Bu konu hakkında çalışmanız olacak mı? Bu bugdan yararlanan insanların karakterlerine rollback atılacak mı? Yoksa bug ortadan kaldırılıp, faydalananlar yine yolunda mı olacak? Bir açıklama yaparsanız seviniriz. Can sıkıyor artık bu özensiz yönetim.
Saygılarımla.

ProOceaN

Üye
Merhabalar
Bu konu hakkında çalışmanız olacak mı? Bu bugdan yararlanan insanların karakterlerine rollback atılacak mı? Yoksa bug ortadan kaldırılıp, faydalananlar yine yolunda mı olacak? Bir açıklama yaparsanız seviniriz. Can sıkıyor artık bu özensiz yönetim.
Saygılarımla.
ne bugun 1100 kc durmadan verebiliyormusun sen :D

KAYBERENN

Üye
öncelikle merhaba bence bu bir bug değil çünkü karşı tarafa geçip sadece 1 sefer yapabiliyorsun yani sürekliliği yok sürekliliği olsa bug derdim

IFIRTINAI

Üye
Merhabalar
Saygılarımla.
Selamlar,
Irk değiştirip görevleri yaptıktan sonra, tekrar eski ırka geçtiğinde görevler yine yapılabilir oluyorsa bugtan söz edilebilir. Bu haliyle bir bug olduğunu düşünmüyorum.

ReginaMeis

Üye
Hepiniz yazılım mühendisi olmuşsunuz bakıyorum. 1 kere yapılırsa bug değil ama sürekli yapılırsa bug öyle mi :) Şahanesiniz.

TayKeith

Üye
Selamlar,
Irk değiştirip görevleri yaptıktan sonra, tekrar eski ırka geçtiğinde görevler yine yapılabilir oluyorsa bugtan söz edilebilir. Bu haliyle bir bug olduğunu düşünmüyorum.
İşkembeden sallamayı bırakın artık. Karşı ırkın görevini yaptıktan sonra tekrar eski ırkına geçtiğinde görevler sıfırlanmıyor.

thedarga

Üye
İşkembeden sallamayı bırakın artık. Karşı ırkın görevini yaptıktan sonra tekrar eski ırkına geçtiğinde görevler sıfırlanmıyor.
evet 2 patch önce kaldırdılar bunu. görevleri bırakmadan ırk değiştiremiyorsun/ yaptığın görevleri tekrar yapamıyorsun...
ordan burdan her duyduğunuza inanmayın ya :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt