İstek Irk Değiştirme Kostüm Sorunu

testmaker

Üye
Oyun mağazasında bulunan faction change scroll ile ırk değiştirdiğimizde satın aldığımız kostümler yok oluyor ki zaten kostümlerin sağladığı ekstra bir bonus yok bu sistemin değiştirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Yaklaşık 75 kişi Irk değiştirme basan bir klan oyuncusu olarak çok fazla bir maddi akış söz konusu en azından telafi için kostüm için satın alınan cash iade edilebilmeli.
Konu hakkında iyileştirme talep ediyoruz.
Oyuncuların çıkarı için değil tamamen Oyunun çıkarı içindir bu öneri !

Dilefruz

Üye
Oyun mağazasında bulunan faction change scroll ile ırk değiştirdiğimizde satın aldığımız kostümler yok oluyor ki zaten kostümlerin sağladığı ekstra bir bonus yok bu sistemin değiştirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Yaklaşık 75 kişi Irk değiştirme basan bir klan oyuncusu olarak çok fazla bir maddi akış söz konusu en azından telafi için kostüm için satın alınan cash iade edilebilmeli.
Konu hakkında iyileştirme talep ediyoruz.
Oyuncuların çıkarı için değil tamamen Oyunun çıkarı içindir bu öneri !
Merhaba,
Faction Scroll ile ilgili bilgileri tekrarlamak istiyorum. Şimdilik özellikleri bunlardır.

Mağazadan Faction Scrolls temin ederek karşı ırka geçiş sağlayabilirsiniz.

Faction Scroll kullanımı konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar;
1-Kostümler karakter sınıfına,ırkına ve cinsiyetine özeldir.Irk değişimi yaparsanız kostümlerinizi karşı ırkta giyemezsiniz.
2-Irk değişimi yaparken kullanılan ekipmanları,kozmetik ürünlerini ve toplama araçlarını çantanıza çıkarınız.
3-Hesaptaki tüm karakterlerin herhangi bir klanda bulunmaması gerekmektedir.

v1nsanity

Üye
Bizim karakterlerimiz kadındı. Protean a geçince hepsi erkek oldu. Bu epey saçma bir olay. Lütfen bu konuyla ilgilenirmisiniz? .

zangetsu

Üye
Merhaba,

Karustan human'a geçtik. Karuskken kadındık lakin şu an erkek olarak oldu hesap bu konuda yardımcı olur musunuz ?

dengee11

Üye
Konu güncel ayriyeten cinsiyet seçimi de olmalı ırk değişiminde

_Cerberus_

Üye
Dcde Konu ile ilgilendikleri bilgisi ve kostüm ırkı değiştirme seçeneği geleceği söylendi

Mango

Üye
Merhaba,
Faction Scroll ile ilgili bilgileri tekrarlamak istiyorum. Şimdilik özellikleri bunlardır.

Mağazadan Faction Scrolls temin ederek karşı ırka geçiş sağlayabilirsiniz.

Faction Scroll kullanımı konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar;
1-Kostümler karakter sınıfına,ırkına ve cinsiyetine özeldir.Irk değişimi yaparsanız kostümlerinizi karşı ırkta giyemezsiniz.
2-Irk değişimi yaparken kullanılan ekipmanları,kozmetik ürünlerini ve toplama araçlarını çantanıza çıkarınız.
3-Hesaptaki tüm karakterlerin herhangi bir klanda bulunmaması gerekmektedir.

Oyuncular zaten bu konunun farkında olduğunu, ancak değiştirilmesi gerektiğini belirtmişler.

testmaker

Üye
+++ bu durum için npc ekleneceği söylendi bir değişiklik yok. Kostüm süreleri bitti..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt