Irk Dengesizliği Hk.

DendroctonuS

Üye
Galia serverında 4000 player varsa 3500 tanesi lunaskar açmış 500 tanesi protean açmış acilen buna bir çare bulunması lazım cidden problem teşkil ediyor.

testmaker

Üye
Kesinlikle değinmesi gereken bir konu DEATH VALLEY haritasında her taraf lunaskar

Babayiğit

Üye
Etkinlikler aktif olduğu zaman lunaskar ırkı birçok etkinliğe katılamayınca yavaş yavaş proteana kaymaya başlayacaktır diye düşünüyorum.

feelfree

Üye
Etkinlikler aktif olduğu zaman lunaskar ırkı birçok etkinliğe katılamayınca yavaş yavaş proteana kaymaya başlayacaktır diye düşünüyorum.
Kendi aralarında eşleşiyorlar. Mantiste de durum aynı adamlar kendi taraflarına sığamıyor bizim arka slotları pay etmişler :D Kill görevi geldiğin de protean townu etrafında şenlik olucak şeytan taşlama ritüeli misali.

Babayiğit

Üye
Inferno temple ve Crystal fortress gibi etkinliklerde aynı ırk eşleşebiliyor mu? Lunaskar vs Lunaskar mı oluyor

GorrTheGodButcher

Üye
yayıncıların serverlar açılmadan önce server ve ırk söylemesinin sonuçları :). Yönetim bununla ilgili "teşvik" etmekten başka bir şey yapamaz diye düşünüyorum. Irk değiştirince skill sıfırlanma sorunu çözüldü mü bilmiyorum bu epey engel oluyordu insanlara. Onun haricinde güçsüz ırk geçici bir süreliğine bufflanabilir. PVP bölgesinde güçsüz olan x ırkı %10 daha fazla attack verir, gibi bir buff. Bu durum kısa sürede insanları karşı geçmeye ırka teşvik edecektir, sayı eşitlendiğinde de eski haline getirilir ve kısa süreliğine ırk değiştirme kapatılır vs vs. Bunlar basit öneriler tabii, eminim yönetim daha kompetan ve kesin çözümler üzerinde çalışıyordur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt