Irk Dengesizliği Için Çalışma Var Mı?

turku6az

Üye
Daha önce defalarca açılmıştır bu tarz konular ama yine de merak ettiğim için soruyorum: yönetimin ırk dengesizliği hakkında bir çalışması var mı?

Uzun süre sonra Galia'da oyuna tekrar döndüm ve 4.5k civarı Lunaskar bir warrior dizerek oynamaya heves ettim ama hiçbir Inferno'ya giremedim henüz. Irk dengesizliği olduğunun farkındayım, o yüzden Protean geçmek istedim ama skillerin masrafını düşünerek vazgeçtim. Eminim sırf bu masraf için bile ırk değiştirmeyen çok kişi vardır.

Benim 4.5k GS yaptığım ve daha da yükseltmek için heves edip etkinlik kovalamak istediğim yerde 2.5-3k GS ile etkinliğe girip "green yeter, döner ekmek alırım" diye düşünen elemanlar neden daha karlı oluyor? Bu çıkmazın farkında olan bir yönetici yok mu? "GS için etkinlik gir, etkinliğe girmek için için GS kas" mantığını savunan ya da doğru bulan biri var mı?

Etkinlik eşleştirme sistemi doğru çalışıyor, sorun yok diyorsunuz ama etkinliğe giremeyen 4-5k GS'li hesaplara da ırk dengesizliği var diyorsunuz. Bu girememe durumu arada sırada denk gelse tamam diyeceğim de iki haftadır 4.5K GS'li karakterle etkinliğe giremiyorsam sorun sadece ırk dengesizliği değildir. Yine de illa ırk dengesizliği diyorsanız bir çalışma yapın, biraz çaba gösterin ki bir şekilde ırk dengesi sağlansın. En azından skill açma ve klan ırk transferi hakkında bile bir çalışma yapsanız bir nebze de olsa işe yarar. Hatta az olan ırka daha fazla ödül gibi radikal kararlar bile alabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Reverentia

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Konunuzda ki bazı yazdıklarınız (kural ihlalinden dolayı) tarafımca düzenlemiştir.
Ek olarak sizlerin şikayetlerini ya da önerilerinizi detaylıca ekip olarak inceliyoruz bu konu da şüpheniz olmasın.
Inferno taraflı ise GearScore sisteminde bir hata olmamaktadır, bu durum için her oyuncunun belirlediği ya da oynadığı ırk değişkenliği etkinliğe giriş yapamamanıza sebebiyet yaratabilir.

Bu tarz konularda ki öneri/şikayet/talep tarzı geri bildirimlerinizi oyun içi destek bileti üzerinden iletirseniz gerekli departmanlara raporlanması daha hızlı ve daha sağlıklı olacaktır.

İyi forumlar.

turku6az

Üye
Merhaba,

Konunuzda ki bazı yazdıklarınız (kural ihlalinden dolayı) tarafımca düzenlemiştir.
Ek olarak sizlerin şikayetlerini ya da önerilerinizi detaylıca ekip olarak inceliyoruz bu konu da şüpheniz olmasın.
Inferno taraflı ise GearScore sisteminde bir hata olmamaktadır, bu durum için her oyuncunun belirlediği ya da oynadığı ırk değişkenliği etkinliğe giriş yapamamanıza sebebiyet yaratabilir.

Bu tarz konularda ki öneri/şikayet/talep tarzı geri bildirimlerinizi oyun içi destek bileti üzerinden iletirseniz gerekli departmanlara raporlanması daha hızlı ve daha sağlıklı olacaktır.

İyi forumlar.
Tamam, hata yoktur diyorsunuz da on dakika önce Inferno'ya tıkladığımda Protean 350; Lunaskar da 320 kişiydi. Katılım süresi sonunda da 404 Protean, 417 Lunaskar vardı ve beni çekmedi. Ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama buna göre 4 tane protean, 17 tane de Lunaskar dışarıda kalıyor ve bu 17'den biri ben oluyorum. Şimdi benden sonra tıklayan 100 kişinin mi yoksa komple içeri giren 400 kişinin mi GS skoru benden yüksek oluyor? Ya da belirli sayıda mı oda açılıyor? Örneğin 20 tane oda açılıyorsa içeri giren 160 kişinin de GS skoru 4.5k'dan yüksek mi?

erconzi

Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
Tamam, hata yoktur diyorsunuz da on dakika önce Inferno'ya tıkladığımda Protean 350; Lunaskar da 320 kişiydi. Katılım süresi sonunda da 404 Protean, 417 Lunaskar vardı ve beni çekmedi. Ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama buna göre 4 tane protean, 17 tane de Lunaskar dışarıda kalıyor ve bu 17'den biri ben oluyorum. Şimdi benden sonra tıklayan 100 kişinin mi yoksa komple içeri giren 400 kişinin mi GS skoru benden yüksek oluyor? Ya da belirli sayıda mı oda açılıyor? Örneğin 20 tane oda açılıyorsa içeri giren 160 kişinin de GS skoru 4.5k'dan yüksek mi?
Evet maalesef GS skorları yüksek. Oyundan biriyle tanışmıştım protean da sürekli kaybediyoruz diye lunaskara geçtik pişman olduk, şimdi de infernoya giremiyoruz demişti. Dengeyi sağlamak biraz zor en azından karakterde bir skill açıldıysa her iki ırkta da açılmış olması gerekir. Bu oyuncuların iki ırk arasında geçişini kolaylaştırabilir.

turku6az

Üye
Evet maalesef GS skorları yüksek. Oyundan biriyle tanışmıştım protean da sürekli kaybediyoruz diye lunaskara geçtik pişman olduk, şimdi de infernoya giremiyoruz demişti. Dengeyi sağlamak biraz zor en azından karakterde bir skill açıldıysa her iki ırkta da açılmış olması gerekir. Bu oyuncuların iki ırk arasında geçişini kolaylaştırabilir.
Bilmiyorum, pek mantıklı gelmiyor bana herkesin GS'sinin bu kadar yüksek olması. Arkadaşım 2.5k mage ile girebiliyor ve partisindeki herkes 2.5-3k GS oluyor. İçeride sınıf dengesi de önemli tabi de bu kadar bariz fark varken 2.5k mage yerine 4.5k warrior alsa daha doğru olur diye düşünüyorum. Daha önce oynarken 8 okçu partiler denk geliyordu çünkü. 8 okçu tek partide girebiliyorsa warriorlara da bir şey yapılması, girmesi gerekiyor. Yoksa 10 warrior, 20 priest, 20 mage, 50 rogue girmesi ırk dengesinden de saçma. Ki daha protean'da girip peynir ekmek için içeride afk kalanlar var.

DenizBerat

Üye
İnferno gs den önce sınıf la İlgili. Aç mahrem en dusuk gs yi tamamla yine 1 gün bile dışarıda kalmazsın savaşçı çekmemesi garip ama demekki savaşçı sa cogaldi

erconzi

Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
Bilmiyorum, pek mantıklı gelmiyor bana herkesin GS'sinin bu kadar yüksek olması. Arkadaşım 2.5k mage ile girebiliyor ve partisindeki herkes 2.5-3k GS oluyor. İçeride sınıf dengesi de önemli tabi de bu kadar bariz fark varken 2.5k mage yerine 4.5k warrior alsa daha doğru olur diye düşünüyorum. Daha önce oynarken 8 okçu partiler denk geliyordu çünkü. 8 okçu tek partide girebiliyorsa warriorlara da bir şey yapılması, girmesi gerekiyor. Yoksa 10 warrior, 20 priest, 20 mage, 50 rogue girmesi ırk dengesinden de saçma. Ki daha protean'da girip peynir ekmek için içeride afk kalanlar var.
Galia, protean oynuyorum GS skorum iyi olmasına rağmen bende sürekli kaybediyorum. Mage gelmiyor warior gelmiyor. Bu tarz oyunların genelinde aynı sorun var bu tamamen oyuncuların ırk ve item seçimiyle alakalı tabi hangi jobla oynuyorsan onunda etkisi var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt