Irk dengesizliği ( Protean ırkının çok zayıf olması )

Thoosy

Üye
Protean ırkının girdiği cfw ve blood valleylerin çoğunu kaybetmesi , death valley haritasında lunaskar ırkının bowl bölgesinde hakim olması görünen bir durumken üstüne bir de etkinliklerde lunaskarda boşta kalan arkadaşların kendi aralarında cfw girebiliyor olması iki ırk arasında çok büyük bir dengesizliğe sebep olmuş ve herkesi lunaskar ırkına geçmeye zorlamakmıştır. Irkların dengelenmesi açısından protean ırkına insanları teşvik etmek için bir şeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum. Örneğin protean ırkında olan arkadaşların denge sağlanana kadar ilave BP alabiliyor olması gibi.

aLoneW0LF

Üye
Sonunda biri yazdı ek olarak daha önce bir yorumda belirttiğim üzere oyunun bugları bile proteanları bezdirmek üstüne 3 gün cfw girdim karşı tam bir strateji takımı warriorundan magesine. Bizde 4 rogue 4 priest boş sürekli aynı sinema. Artık cfw takip etmiyorum bile girmiyorum çünkü senaryo hep aynı. Yenildiğimizde aldığımız bi Wooden Chest vardı belliki o bile çok görünmüş o da kalktı :)

Balerion

Üye
Dv towndan dışarı çıkılmıyor çok büyük sıkıntı cidden hem faemcılar hem de bp kasmak isteyenler için. Oyunu bırakirsam sebeplerden biri de bu olacak

suchen

Üye
Irk dengesi sağlanana kadar her karaktere 1 kereye mahsus olmak üzere, ırk değişme şansı tanınmalı.8 priest 8 okçu cfw oynuyoruz :)

Anushka

Üye
@suchen Arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. Irk değiştirmek zaren gereksiz pahalı yani lunaskarlı insanlar değiştirmek istese bile kaçınıyorlar. Bunu bir kereye mahsus değiştirme hakkı tanınmalı yada fiyatı ciddi şekilde indirilmeli. Savaşlarda cidden tad alamıyoruz.

Genci

Üye
Irk değiştirme konusunda bir kolaylık sağlanmaz ise sorun daha da büyüyebilir dv de büyük dengesizlik var yeni gelen oyuncular ve gruplar da doğal olarak güçlü tarafı seçiyorlar.

Porteur

Üye
Irk değişimi 500 cash'e indirilirse, hızlı bir şekilde ırk dengesinin sağlanacağını düşünüyorum

Lady

Üye
ırk değişiminin daha uygun fiyata indirilmesi güzel bir çözüm yaratır gibi görünüyor.
Irk değişimi kolaylaştırılırsa nasıl bir çözüm olacak anlamadım. Lunaskar olan kişi gidipte Protean'a geçmez.
Ee Protean olan kişi geçse bu sefer herkes Lunaskar olacak o zaman da Protean'da bırak 4 pri 4 asas şeklinde parti oluşmasını hepsi tek tip sınıf olur.
Dv'de Lunaskar'lar birbirini öldürür.

HeaveN

Üye
Lunaskar güçlü deilki artık herkes kendi Irk savaşıyo Kristal , Bloody valley böyle.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Kızacaklar bana priest arkadaşlar ama cf leri kaybetmemizin en büyük nedenlerinden birisi.priest arkadaşların support oynanamamaları veya oynamayayı bilmiyor olmaları.Protean warrior oyuncusuyum,ne zaman ki priler iyi gelirse kazanıyoruz bunun dışında kazanamıyoruz.Warrior tam bir parti karakteri destek olmassan pek verimli olmuyor ama olursanda iyi iş çıkarıyor.Zaten hantal bir karakter kaşuyorsun adamların üzerine oraya varasıya ne kadar debuf varsa yiyorsun,orada bir cure bir heal gelmezse ne yapabilirsinki yapabilirsen des, yapamazsan yatalak.

GaeukoHontza

Üye
kardeşim tüm farmerlar craftcılar proteanda çünkü adamların royalde craft tagınde 2 parti adamı oluyor aç adam nasıl kazanıcaksan

Balerion

Üye
YAHU BU LUNASKARLARA YAZIK YA KESECEK PROTEAN BULAMIYORLAR TOWNDA 1 PARTİ VAR 3 DE FARMWR VAR DISARI CIKMAYA CALİSİYORLAR.

Şaka maka gecen gün bi baktım lunaskarlar bp kasamamış, sıralama birincisi 1500 bp :D nasıl oldu bu diye towna bir göz attım adam yok.

Alkoer

Üye
Kapatıcaksın lunaskara geçişi, vereceksin protean a xp ve bp bonus denge olana kadar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt