Öneri Irk Kral Sistemi

TANK

Üye
Irkın kendi kralını seçmesi kralın da seçtiği diğer clan liderlerine bölgeleri yönetmesi için vali senato sistemi yapılabilir seçimlerle alakalı herkesin oy kullanması gerekir sadece pre alanlar seçmesin yada clan liderleri sadece oylama katılsın oyuna renk katacaktır sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar ?

byensar41

Üye
pre alanların seçmemesi konusuna pek katılamıyorum neden diye soraacak olursan millet karakter açıp level kasıp bunu art niyet olarak kullanacaktır diye düşünüyorum istediklerinin oy hanesine fazladan fazladan yazdırırlar :(

TANK

Üye
pre alanların seçmemesi konusuna pek katılamıyorum neden diye soraacak olursan millet karakter açıp level kasıp bunu art niyet olarak kullanacaktır diye düşünüyorum istediklerinin oy hanesine fazladan fazladan yazdırırlar :(
Evet mantıklı store dan en az bişey alma ve level şartı koyulabilir

LucaElviros

Üye
Belirli bir level sınırına göre premiumsuz olsa dahi oy verebilir.

Siyah34

Üye
aslında belli bir tarih ve belli bir np olabilir. oyuncunun 1 ay içinde ne kadar girdi olur.
ek olarak krallık sitemi kral maden kapına gönderme gibi özellik olması lazım. bir kişi ırkına aykırı davrandı ise karşı ırka saldırmamak gibi. kral bunu madenlere çalışmaya göndere bilir. eğer yanış karar verirse seneto krallığı düşürür. veya sürgün gibi bazı özellikler ekleyene bilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt