IronSky adlı clanın özürlülükle dalga geçmesi

sanne2

Üye
Arkadaşlar ptye bir arkadasini getirdiler ve arkadasi graveguard gibi bir slotta üclü atmaya basladi, sebebini sordum hakaret etti adam ve arkadasi sma hastasi olduğunu söyledi, sonra insanca tekrar 3lü 5li atmasını söyledim atmıcam diyip üçlü vurmaya devam etti, sonra ben ptden attım ve küfürlere basladilar ve o "sma hastası" arkadaşı birden combo yapmaya başladı, adamlar böyle hassas bir konuda oyunda 1.5 m olan mana için yalan söylüyor, sırf manaları gitmesin diye, sonra ks parti kurup slota çöktüler, haberiniz olsun cidden kötü niyetli bir kadro.

Oyunda böyle hastalıklarla dalga geçen, böyle aciz şeyler için kullanan insanların yeri olmaması lazım.

ballisticnirvana

Üye
Ne desen haklısın kardeşim. Geçen bizim partide biri de parti full olmamasına rağmen adamın birine full dedi. Böylesi bir ahlaksızlık görülmemiştir. Biri daha ileri gidip sırada üç kişi bekliyor dedi. Hatta denilene göre DVde bir priestin silgisini alıp geri vermemişler. GMlerin acilen kişisel gelişim dersleri vermesi gerekiyor. Böyle bir şey olamaz yani. Halbuki sosyal hayatta mükemmel insanlarken oyun içerisinde böylesi davranışlarda bulunmaları kabul edilemez.

sanne2

Üye
@ballisticnirvana kanka haklisin normal insan davranışı beklememek lazım bu tarz platformlarda, ben konuyu açarken onu düşünerek açmadım ptye alırsanız bu isimleri bu tarz hareketler yapıyorlar haberiniz olsun diye açtım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt