İkinci önerimi tekrarlıyorum. Adam akıllı bir Rehber sayfası getirilmeli. Forumda 10 sabit başlık ve birkaç özverili arkadaşın açtığı konu ile olacak şey değil. Destek Ekibine yönelen yük de git gide artacak.
Cevap: Bu bilgiyi doğru şekilde bulabileceğimiz bir yer yok.
RiseOnline slogan cümlesine şöyle;
A breathtaking adventure, an MMORPG that you will love and have fun,
combination of oldschool and modern MMORPG!
Nefes kesen bir macera, seveceğiniz ve zevk alacağınız bir MMORPG, klasik ve modern MMORPG lerin harmanlaması...
Bu öyle dolu dolu bir söz ki, altı doldurulmadığı zaman yalancı, dolandırıcı durumuna düşürebilecek kadar keskin.
---Nefes Kesen bir Macera --
MMORPG oyunların atası olarak gördüğüm için reklama girmeyeceğini düşünerek, ilk battle chest'i aldığım zamanki heycanın neredeyse yarısını bile hissedemediğimi belirtmek istiyorum.
Oyun tamamen bir muamma yumağı. 2022 yılında artık, GameGuide, Manual kitapları felan istemiyoruz. Sadece gerçek içeriğin olduğu bir Rehber/Knowlegebase/Guide sayfası bile yeterli. Sağolsun arkadaşın biri forumda açıklamış da millet nasıl balıkçılık yapacağını öğrendi.
---seveceğiniz ve zevk alacağınız bir MMORPG --
Ben genel olarak bir Türk oyununu emeklemeye başlamış olmasından bile memnun olduğum için kendimce zevk alarak oynamaya devam ediyorum. Ama forumdaki genel kanı, insanlar çok çabuk sıkıldı.
---klasik ve modern MMORPG lerin harmanlaması...---
Oyun içeriği henüz bu aşamadayken yorumlamak zor olacak ve en az 1 yıl geçmesi gerekiyor belki. Şu andaki fikrim, potansiyeli çok yüksek, hem oyuncu teveccühü iyi hem de geliştiriciler çok ilgili. Hatta bazı özellikler oyunun çok iyi yönde evrileceğinin sinyalini veriyor.
Mayıs 13 itibariyle klasik chat sisteminin çalışmadığı, modern tecrübe kasma sistemlerinin olmadığı bir oyun.
Sabırla oynamaya devam edip gelişmesini ve bilgilerin paylaşılmasını bekleyecez.