ışınlanamıyorum

nemesis04259

Üye
Hiç bir şekilde Doriona ışınlanamıyorum "Duplicad Teleport. Plase wait for 4 to 7 minutes" diyor 30 dakikadan daha fazla bekliyorum hiç bir değişiklik olmadı Konu hakkında bilgi ve çözüm sağlayabilecek bir yetkili yokmu ?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    48 KB · Görüntüleme: 47

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Farklı harita veya kanallarda bu sorunu yaşadınız mı? Sistem gereksinimleri kısmından sisteminizi kontrol ettiniz mi buna bağlı bir hata da yaşıyor olabilirsiniz.

nemesis04259

Üye
Merhaba,

Farklı harita veya kanallarda bu sorunu yaşadınız mı? Sistem gereksinimleri kısmından sisteminizi kontrol ettiniz mi buna bağlı bir hata da yaşıyor olabilirsiniz.
Evet farklı haritalarda denedim oyunu belki 20 defa kapatıp açtım dosya doğrultusunu kontrol ettim tekrar giriş yaptım aynı problemi yaşadım. 1 saat 20 dakika sonunda ışınlanabildim nihayet, ama durum gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Daha önce böyle bir problem yaşamadım son gelen güncellemeden sonra bu durum ile karşılaştım. Daha doğrusu ilk defa bu durumla karşılaştım da diyebilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

nemesis04259

Üye
Merhaba,

Ayrıca sistem gereksinimin hemen hemen 2 katı bir sistem mevcut, sistem ile alakalı olabileceğini kesinlikle düşünmüyorum. Yine de sizler bu durumu kontrol edin daha sonra başka üyelerde yaşayabilir. Ben sabırlı biriyim ama bir başkasının sabrı olmayıp direk üye kaybına neden olabilir. Destek ve cevap için ayrıca teşekkür ederim. Umarım her şey bu günden daha güzel olması dileğiyle.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Bildiriminiz için teşekkürler, sorununuz çözülmüş ancak bu bizim açımızdan bir hata tabii ki. Düzeltilmesi ve kontrol edilmesi için ileteceğim.

BySavas

Üye
Bildiriminiz için teşekkürler, sorununuz çözülmüş ancak bu bizim açımızdan bir hata tabii ki. Düzeltilmesi ve kontrol edilmesi için ileteceğim.
Duplicad Teleport. Plase wait for 4 to 7 minutes diyor dorion ışınlanamıyorum. diğer haritalarda sorun yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt