Işınlanma hatası ve takılma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iLkerKLC

Üye
Merhabalar , İyi çalışmalar Row Ailesi

Protean'dan Doriona giderken oyundan atıyor .

Yada Doriondan Protean'a giderken oyundan atıyor

Oyun içi takılmalar oluşuyor.

Skil atarken Grafik ve fps de ara rara düşüş oluyor pürüzlenmeler yaşanıyor

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Öncelikle kimsenin olmadığı bir alana gidip boş olan bir dorion kanalına (Dorion3-4-5-6-7) geçiş yapın. Ardından ışınlanmayı deneyin.

rdvnmtl

Yeni Üye
boş alanla ilgili oldugunu sanmıyorum death walleyde ışınlanıyorum 1 den 2 ye haritanın boş bir yerinde yine çok fazla donuyor ışınlanırken ve bu önceden yoktu takılarla beraber atılan güncellemeden sonra oldu

Meapr

Moderator
boş alanla ilgili oldugunu sanmıyorum death walleyde ışınlanıyorum 1 den 2 ye haritanın boş bir yerinde yine çok fazla donuyor ışınlanırken ve bu önceden yoktu takılarla beraber atılan güncellemeden sonra oldu
► Windows+R arama kısmına 'Appdata' yazınız. Appdata > Local > Rise Online > Saved dosyasını silip Rise Launcher üzerinden Dosya kontrol yaptıktan sonra tekrar deneyebilirsiniz.
Aynı zamanda diskinizden, işlemci ram ve ekran kartına kadar birçok etken sebebiyet verebilir bu duruma. Sadece tek etken diskiniz değil fakat ilk adım olarak diskiniz en önemli unsur diyebiliriz; HDD kullanıyorsanız SSD ve hatta anakartınız destekliyorsa, m2. ssd geçmenizi ve bu diske "orijinal windows" yüklemenizi önerebilirim. Halihazırda SSD kullanıyorsanız, Disk onarımı yapıp hızlandırabilirsiniz. Konu eski olduğu için kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt