Isınma sorunu çare

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AR4S

Üye
RTX 2070 sistemimi demiyorum.RDM 2 FORZA ne bileyim aklınıza hangi oyun geliyorsa bu kadar ısınma olmuyor CPU kullanımına bak %50 den aşşa olmuyor.Grafikler Lowda olmasına rağmen bugtur hatadır felan bunları boşverin lütfen ilk şu Optimasyon az düzeltin sayın yöneticiler.

RTX 2070 sistemimi demiyorum.RDM 2 FORZA ne bileyim aklınıza hangi oyun geliyorsa bu kadar ısınma olmuyor CPU kullanımına bak %50 den aşşa olmuyor.Grafikler Lowda olmasına rağmen bugtur hatadır felan bunları boşverin lütfen ilk şu Optimasyon az düzeltin sayın yöneticiler.
+++++ güncel tutalım arkadaşlar görsün herkes 1 hafta oldu hiç bir çalışma yapılmadı hala sesimizi duyuralım.....

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 176

JoesXs

Üye
+++++ güncel tutalım arkadaşlar görsün herkes 1 hafta oldu hiç bir çalışma yapılmadı hala sesimizi duyuralım.....
sesimizi duyuyorlar ve bu konu hakkında bilgileride var calışmalarıda var ama düşündüğümüz kadar kolay bir iş değil. yayında mergenin söylediği official olduğunda lite sürüme belkide ihtiyac olmayacak optimizasyonu çok daha iyi duruma getirebiliriz gibisindendi. durumun farkındalar yani dostum sadece sabırlı olup bekleyecez bakalım

GastroGavad

Üye
boş yapma alla sen daha geçen gün Naranka blade point in betasına katıldım orada da gpu ısı sorunu var dı , oyun normal den 3-4 derece fazla ısınmaya sebep oluyo diye eth ye bağlayamazsın, kazma işlemin de bırak sen ısı yükselmesini oyun moyun oynayamassın en başta

Moderatör tarafında düzenlendi:

Etzhel

Üye
Nvidia denetim masasindan oyunun fpsini sabitle ben surekli exp pt de oldugum icin 30 sabitliyorum. Death vallet ye cikinca 60 a sabitlitorum. Cpu kullanimi 100 den 50 lere dustu. Ekran karti sicakligi 50 derece civari.

lrishcream

Üye
oynamıyorum oyunu optimizasyon gibi en basit bir sorunun çözümü gelene kadar girmeyi düşünmüyorum. Optimizasyon bi oyunda ki en temel şeydir

VelvetNoir

Üye
Nvidia denetim masasindan oyunun fpsini sabitle ben surekli exp pt de oldugum icin 30 sabitliyorum. Death vallet ye cikinca 60 a sabitlitorum. Cpu kullanimi 100 den 50 lere dustu. Ekran karti sicakligi 50 derece civari.
Bu tarz bir açıklamaları moderetörler destekleyip yayınlasalar belki daha yardımcı olabilir. Yazdığının güvenirlirliği ile ilgili değil söylediğim sadece onay kısmı önemli

cango53

Üye
Sen bide benim sistemi gör %90 cpu %98 gpu kullanıyordum Güncelleme attım driverlera %20 ila %40 lara kadar düştü.

Etzhel

Üye
Bu tarz bir açıklamaları moderetörler destekleyip yayınlasalar belki daha yardımcı olabilir. Yazdığının güvenirlirliği ile ilgili değil söylediğim sadece onay kısmı önemli
Anladim zaten ekstra bir programla yapilmiyor nvidia nin kendi kontrol merkezinden yapiliyor modlar boyle bir konu acip sabitlese dedigin gibi guzel olur ben asiri yararini gordum pc fan bile acmiyor dereceler 40-50 lerde sua

EaGLe*

Üye
Anladim zaten ekstra bir programla yapilmiyor nvidia nin kendi kontrol merkezinden yapiliyor modlar boyle bir konu acip sabitlese dedigin gibi guzel olur ben asiri yararini gordum pc fan bile acmiyor dereceler 40-50 lerde sua
nvidia kartı olmayanlar yada extra program isteyenler için msi in afterbunrer programının yardımcı programı olarak sunduğu RivaTuner_Statistics_Server(RTSS) isimli programı kullanabilirler. kullanımı basittir ve anlık yükseltme/düşürme yapabilirsiniz.

Arlina

Üye
Oyunlarda grafik ayarı kısarsanız gpu yükü iner, cpu yükü artar.

Yani "Grafikler Lowda olmasına rağmen" sözü tamamen yanlış.

GRANDEKİNOKS

Üye

Merhaba,

Daha önce aynı konuyu 24 nisan tarihinde burada açmışsınız. Lütfen aynı konuları birden fazla kez açmayalım. Sizin haricinizde ısınma sorunuyla ilgili daha önce konu açıldı. Konu açmadan önce lütfen forumun sağ üstünde bulunan arama kısmını kullanalım. Geliştirici ekibin konu hakkında bilgisi mevcut. Bu aşamada beklemekten başka bir çare bulunmuyor. Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt