aynen bende dikkat ettım yıl sonunda ındırım olurmu acana <Trendyol bakma sakın 200 TL malı 300 den 250 e düşürduk yazıp satıyor
sürekli araştırma içerisindeyim ismi aklına gelmeyen siteler bile buldum yaniMümkünse yeni nesil bileşenlere yönel kardeşim. Uzun vadede daha karlı ve performanslı olacaktır. Siteye gelince, çeşitli siteler mevcut elbet. Benim tavsiyem; içinde çeşitli firma barındıran sitelere yönelmen, rekabet: onları mecburi indirime itiyor.
ilgin için teşekkürlerAkakce.com epey.com cimri.com bu siteler tüm satis sitelerini taratıp en uygun hangi sitedeyse öneriyor.
Epey.com da son zamanlardaki fiyat degisimini görebilir ve indirimi ona gore bekleyebilirsin.
google.com.tr
Geçen denen Herşeye %100 zam geldihttps://www.grisepet.com/?pg=asus-p...-6g-ddr5-192bit-dvi-2hdmi-ekran-karti-10915-p
Ben Bunu 1.400 TL ye almıştım Geçensene![]()
Anladım teşekkürler ilgimi çekti bu yorumincehesap genelde cuma geceleri gaming geceleri yapıyor muhakakk göz atmanı tavsiye ederim, bir çok bilgisayar bileşenimi oradan satın alıyorum.
İncehesap gaming gecelerini tavsiye ederimincehesap genelde cuma geceleri gaming geceleri yapıyor muhakakk göz atmanı tavsiye ederim, bir çok bilgisayar bileşenimi oradan satın alıyorum.