Tamam duvara sharpening yaparak cok yuksek fpsler alabilirsin en yuksek ayar epic degil onun ustude var.ayrica aklima valoranda duvarin icine girip etrafda hic karakter olmadan su fps yi aliyorum diyen insanlar geldi aklima grafik kartini yuzde 99 calismadigi yerde islemcinin max alabilecegi fps yi alirsin 3060ti var sanki. fsr aciyorsun ya

herkes usta olmus

tam ekran acmadan detaylarin kaybini goruyorum resimlerde bende 5500xt 8gb var ozaman senin ekran karti benimkinden cok cok iyi yaw

.100%rendering yap butun image sharpening yapan islemleri kapa max grafik ayarlarina getir townda kac fps aliyorsun bakalim yazdiklarimla anlatmak istedigimla anlamak istediklerin arasinda ucurum var.
Hocam siz okuduğunuzu kendi istediğiniz gibi anlıyorsunuz

Üstüne bir de ukala ukala cevaplar vererek benden senden bilgiliyim havasına giriyorsunuz. Tebrikler. Benden daha çok bilgi sahibisiniz. En yüksek ayar epic değilmiş

Bu kadar uğraşıp görüntü ayarları ile ilgili rehber hazırlayan birisinin "ULTRA" ayarlardan haberdar olabileceği hiç aklınıza gelmiyor değil mi?

Detayların kaybolmasını gördüğünüzü iletmişsiniz. Zaten amacımız aşırı yüksek detaylar ile yüksek fps almak olsa gider 3080 veya 6600 alırız

Buradaki amaç elimde var olan grafik kartı ile görüntü kalitesinin en az kaybıyla birlikte yüksek fps almak. Hazırladığım rehberde "render" yerine FSR teknolojisini kullanmamızın hem görüntü kalitesi olarak hem performans olarak faydasını söylemiştim. Fakat siz anlamak yerine ısrarla kendi bilginizi öne çıkarıp karşınızdakini bilgisiz ilan etme peşindesiniz. Bana dediğiniz ayarları siz yapın 5500xt ile sizinde maks alacağınız fps 30 olur. Sanki bana 5500xt ile %100 render la 120 sabit fps alıyormuş gibi konuşuyorsunuz.
Neyse sen fps limitlemeden 75fps ye sabitle yirtilma olur ama islemcin isinmaz .vysnc calismiyor muhtemelen . Ryzen master ve image sharpening islerinle urasma epicde yuksek fps alayim derken very low gbi grafikde oynarsin epic de .zaten 75hz monitorun var yuksek fps de islemcini isitma muhtemelen stok fan.
Pardon bu yorumunuzu görünce anladım ki siz istediğiniz gibi anlamıyorsunuz. Direk anlama probleminiz var. Monitörüm 75hz olduğu için zaten 75'e sabitli fps'm. Fakat incelemek yerine boş boş yorum yapıyorsunuz

Bilgi şovu yapacaksınız ya araya ingilizce kelimeler sıkıştırarak. İnsanlar sizi alkışlayacak voovvv ingiliccesi mükemmel. Ryzen master ve İmage sharpening teknolojileri ile de uğraşmaym

Cidden komiksiniz. Bakın AMD firması size kullanabileceğin bir teknoloji sunuyor ama kullanma diyorsunuz yani öyle mi ? Üstüne bir de gerekli olmadığı yerlerde kullanmadığımı belirttiğim halde

Heleki r5 3600 gibi bir işlemciye sahipken

Nvidia ayarlarından İmage Sharpening (Görüntü Keskinleştirme) zaten kapalı. Keşke sahip olduğunuz tüm ingilizce kelimeleri şov yapmak için kullanmasaydınız. Üyeliği de sanırım benim için açtınız. Dur şu arkadaş bilgili birine benziyor ben ondan daha bilgili olduğumu ispatlayayım. Araya da 3-5 tane ingilicce kelime sıkıştırırım tamamdır. Sonra tüm forum beni konuşur diye düşündünüz herhalde

Komiksiniz. Madem bilgilisiniz hazırlayın güzel bir rehber sadece bana değil herkese faydanız dokunsun. Görelim bakalım bir. Koskoca şirketlerin geliştirdiği insanların donanımlarının yetersiz kaldığı yerlerde görüntü kalitesinden mahrum kalmasın performans da olsun diye teknolojileri kullanma diyen birisinin teknoloji ile ilgilenmesi de beni hayrete düşürdü. Şimdi siz DLSS de açma dersiniz. Aman dikkat.