para konusunda uygun butcelı dusunuyorum 1-2 bın felan ama ekran kartı degılde ıslemcıden sıkıntı olucak gıbı duruyor16GB ram yaptıktan sonra kaç paran kalıyor maximum ne kadar harcayabilirsin ekran kartına ? Ona göre birkaç öneride bulunabilirim.
oyunu kurdum sımdı gırıs yaptım ayarlarına kadar baktım actı bı sıkıntı olmadı oyunun onerdıgı ıslemcıye baktıgımda benımkıyle cok farkının olmadıgını gordum ram alıcam fakat ch numarası yazmıyor kasanın uzerındekı ramın aynı ram mhz ayarları felan hepsı aynı ama cl kodunu bulamadıgım ıcın sıparıs vermekte tereddut ettım bu etkı eder mı ?İşlemci eski olabilir ama güçlü bi işlemci rx 580-590 gibi ekran kartlarına darboğaz yapmıyor diye biliyorum .
Bence çift kanal ram takman yeterli olur özellikle parça fiyatları bu kadar uçmuşken hem çift kanal ram takmak işlemci kullanımını da azaltır tabi uyumlu olmaları lazım
Benim bildiğim en önemli kriter aynı nesil olması yani DDR4 ramin DDR4 ram ile çalışması gibi fakat diğerleri konusunda emin değilim.Mhz konusunda düşük mhz li rami baz alıyor diye hatırlıyorum fakat cl vs bence birbirine yakın değerler olması yeterli detaylara fazla takılma.oyunu kurdum sımdı gırıs yaptım ayarlarına kadar baktım actı bı sıkıntı olmadı oyunun onerdıgı ıslemcıye baktıgımda benımkıyle cok farkının olmadıgını gordum ram alıcam fakat ch numarası yazmıyor kasanın uzerındekı ramın aynı ram mhz ayarları felan hepsı aynı ama cl kodunu bulamadıgım ıcın sıparıs vermekte tereddut ettım bu etkı eder mı ?
Anakart da önemli alacağın parçaya uyacak mi Onuda kontrol et.Intel® Core™ i7-3770 İşlemci 750 ti 4gb 8 ram var ramı 16 yapıcam fakat işlemci yetersiz gibi birşey söyledi ama oyunu ındırıyorum suan kuruyor oynayabılırmıyım ne yapmam gerekıyor sıze gore en uygun fıyat persormans olarak ne alınabılır ortalama fıyat ıle bırlıkte bızlerı aydınlatabılıcek var mı ?
ekran kartı gt 710 mu?AMD RAYZEN 5 1600 six -core processor işlemcim 16 gb 3000 mhz ram 710 msi ekran kartım 480 gb ssd var oyunu kaldırırmı
çok çok düşük ayarlarda belki çözünürlüğü de düşürmen lazımewt 4 gb
Nvdia GeForce gtx 750 ti 4gbekran kartı gt 710 mu?
İşlemci sizce yeterli olur mu ?cpuz programıyla ram'in modelini ve seri numarasini ögrenebilirsin. Kafana göre ram takamazsin ddr4 olsa bile aynı seri numaralari olmasi gerekir. sistem özelliklerinde oyunu açıcaktir fakat yoğunluk olan yerlerde droplar olucaktır tahminimce yetersiz bi sistem genel olarak 16gb e yukseltsen bile ram'i yinede drop olucaktir diye tahmin ediyorum.
Siz fiyat performans olarak bı sıstem toplayacak olsanız nasıl bı sıstem toplardınız kac k cıvarı olurdu fıyatı ?cpuz programıyla ram'in modelini ve seri numarasini ögrenebilirsin. Kafana göre ram takamazsin ddr4 olsa bile aynı seri numaralari olmasi gerekir. sistem özelliklerinde oyunu açıcaktir fakat yoğunluk olan yerlerde droplar olucaktır tahminimce yetersiz bi sistem genel olarak 16gb e yukseltsen bile ram'i yinede drop olucaktir diye tahmin ediyorum.
ukseltsen bile ram'i yinede drop olucaktir diye ta
Pekı ıslemcı konusunda ne dusunuyorsunuz ne olur ?Gtx750ti ile ayar kısarak oynayabilirsin ama benden sana tavsiye o ayırabilirim dediğin 2bin TL dursun elinin altında, şu anda kullandığın gtx750ti 4gb versiyonu 1500-2000 arası piyasası var 2. elde koy ilana bekle. Satıldığında 2binin üstüne ekle paranı 3500-4000 civarlarına temiz 2. el gtx1060 6gb bulabilirsin, rx570 8gb bulabilirsin, gtx1650 4gb bulabilirsin işlemcin bu kartların heosini rahatlıkla besler ve bu kartlarla epic ayarlarda zevk alarak oynarsın
onu degıstırdıgım de anakarta uyumlu olmayacak ben kasayı komple satıp yenısını alsam daha mantıklı olur bu konuda yenı bır sıstem ıcın onerınız nedır nasıl olur ? fıyat performans olarakGtx750ti ile ayar kısarak oynayabilirsin ama benden sana tavsiye o ayırabilirim dediğin 2bin TL dursun elinin altında, şu anda kullandığın gtx750ti 4gb versiyonu 1500-2000 arası piyasası var 2. elde koy ilana bekle. Satıldığında 2binin üstüne ekle paranı 3500-4000 civarlarına temiz 2. el gtx1060 6gb bulabilirsin, rx570 8gb bulabilirsin, gtx1650 4gb bulabilirsin işlemcin bu kartların heosini rahatlıkla besler ve bu kartlarla epic ayarlarda zevk alarak oynarsın.
Neden uyumlu olmasın ? Söylediğim ekran kartlarıyla şu andaki ekran kartın girişleri aynı sadece pcı express 2.0 - 3.0 olayı var ondada gözle görülür bi fark yaşamazsın.onu degıstırdıgım de anakarta uyumlu olmayacak ben kasayı komple satıp yenısını alsam daha mantıklı olur bu konuda yenı bır sıstem ıcın onerınız nedır nasıl olur ? fıyat performans olarak