İsmi lazım olmayan oyun ve yönetime prim vermeyin

I_will_Save_You

Üye
Arkadaşlar merhaba,
Sizlerden ricam sürece destek olmanız. Olabilecek bir saldırıda emeklerinizin hiç olmaması için uğraşıyorlardır buna eminim. Gümbür gümbür gelen şu oyuna ne saldırılar yapılacak buna emin olun! Sana premium aldırıp oyuna girmen için hala sıra bekleten oyuncusunu yolan x online sen burada kalıcı olma diye neler neleer yapacaktır! !
Ayrıca bu oyuna kayıt olmadan önce (bilgilerinizi girmeden önce) umarım formatınızı atmışsınızdır :)
Bunlar benim şahsi düşüncem
iyi forumlar :)

ragnar

Üye
Merhaba, kesinlike oyunu en iyi şartlarda en iyi şekilde sunmak için çalışıyorlar bunda hepimiz hemfikiriz. Lakin bir açıklama yaparken bir tarih verirken karşılaşılacak bütün olumsuzluklar düşünülerek tarih verilmeliydi. Şuan yapılan amatörlükten başka bir şey değil, sürekli tarih ötelemek insanların hevesini kırmaktan başka birşeye yaramıyor... Saygılar...

I_will_Save_You

Üye
Haklısın fakat bir işe soyundular, bu tarz talihsizlikleri hoş görmek gerek. Amatörlük mü profesyonellik mi onu Official'i açtıktan 2 3 ay sonra göreceğiz gibi :)

ragnar

Üye
Haklısın fakat bir işe soyundular, bu tarz talihsizlikleri hoş görmek gerek. Amatörlük mü profesyonellik mi onu Official'i açtıktan 2 3 ay sonra göreceğiz gibi :)
Belki çok güzel bir oyun hazırlamışlardır bişey diyemem, ama bu süreci yönetememek kesinlikle amatörlük :)

shady19071907

Üye
Merhaba, kesinlike oyunu en iyi şartlarda en iyi şekilde sunmak için çalışıyorlar bunda hepimiz hemfikiriz. Lakin bir açıklama yaparken bir tarih verirken karşılaşılacak bütün olumsuzluklar düşünülerek tarih verilmeliydi. Şuan yapılan amatörlükten başka bir şey değil, sürekli tarih ötelemek insanların hevesini kırmaktan başka birşeye yaramıyor... Saygılar...
Tarih vermeleri konusunda fikirim vermeseler daha iyi olabilirdi fakat tek taraflı bakıp ona göre yargılama peşine düşüyorsunuz. Oyun kötü olarak alfa sürecine girseydi bunları yazan sen tonlarca konu açıp yönetimi eleştireceksin. ALFA süreci oyunun başlangıcı kabul edilir bir kapalı ve açık beta değildir. PVP haritası açık olacak oyunun hiçbir haritasını bile gezemeyeceksin. Abartılı şekilde yaklaşıyorsunuz görüşünüze saygı duysam da. Biraz EMPATİ.

ragnar

Üye
Tarih vermeleri konusunda fikirim vermeseler daha iyi olabilirdi fakat tek taraflı bakıp ona göre yargılama peşine düşüyorsunuz. Oyun kötü olarak alfa sürecine girseydi bunları yazan sen tonlarca konu açıp yönetimi eleştireceksin. ALFA süreci oyunun başlangıcı kabul edilir bir kapalı ve açık beta değildir. PVP haritası açık olacak oyunun hiçbir haritasını bile gezemeyeceksin. Abartılı şekilde yaklaşıyorsunuz görüşünüze saygı duysam da. Biraz EMPATİ.
Aslında aynı şeyi söylüyoruz. Tarih vermeselerdi yada kesinlikle bitirebilecekleri çok daha ileri bir tarih verselerdi. Hatalı bir şekilde açılmasını kesinlikle kimse istemez, sorun sürekli tarih verip, sözlerinde duramamaları.

shady19071907

Üye
Aslında aynı şeyi söylüyoruz. Tarih vermeselerdi yada kesinlikle bitirebilecekleri çok daha ileri bir tarih verselerdi. Hatalı bir şekilde açılmasını kesinlikle kimse istemez, sorun sürekli tarih verip, sözlerinde duramamaları.
ALFA sürecinde tarih vermelerinin nedeni hemen oyunu buluşturmaları ama olmadı. Fakat bu dönemde birçok oyunun başına aynı şey başına geliyor. ALFA dışında sürekli tarih verdiklerini hatırlamıyorum. Bunu sürekli diye arz etmek yapımcıyı zan altında bırakır

May Payne

Üye
Büyük proje olup ileri tarihe sarkmayan bir oyun mu var ki Rise Online World sarkmasın. Yıllardır geliştirilen bir oyun olan Elyon (AIR: Ascent Infinite Realm) daha yeni Güney Kore'de açılacak aralık ayı içerisinde. Korelilerde bizim gibi toxic kitle olsun sanmıyorum. Adamlar yıkıcı değil yapıcılar. Aynı hassasiyeti bizimkilerden de bekliyorum. "Nerede kaldı yhaaa açın hadi bak izin aldım sırf oyunu denemek için!", "Ben artık bırakıyorum, sabredemiyorum!" gibi muhabbetler oldukça saçma gelir onlara muhtemelen. Süreç belli. Tam sürümün çıkışına kadar istenilse de, istenilmese de beklenilmek zorundadır. Bu süre içerisinde oynanılan hali hazırda oyunlara devam edilmeli, akla gelenler forumda paylaşılmalı ki oyunu daha ileriye taşıyalım.

xRuLing

Üye
Sabırla. Beklicez Onlarda Pişman Oldu zatrn tarih süre verdiklerini gerçi tamda taeih verilmedi 2 hafta öngörülüyor dendi olmadı neyse dünki açıklamada tarih verilmedi zaten en kısa sürede sunmaya çalışıcaz dedi geçti.

Nazzy

Üye
Arkadaşlar merhaba,
Sizlerden ricam sürece destek olmanız. Olabilecek bir saldırıda emeklerinizin hiç olmaması için uğraşıyorlardır buna eminim. Gümbür gümbür gelen şu oyuna ne saldırılar yapılacak buna emin olun! Sana premium aldırıp oyuna girmen için hala sıra bekleten oyuncusunu yolan x online sen burada kalıcı olma diye neler neleer yapacaktır! !
Ayrıca bu oyuna kayıt olmadan önce (bilgilerinizi girmeden önce) umarım formatınızı atmışsınızdır :)
Bunlar benim şahsi düşüncem
iyi forumlar :)
Sabırlıyız Bekliyoruz

BARZOOO

Üye
Amatörlük demek biraz yersiz olmuş kime neye dayaranak buna diyosunuz ? Pandemi sürecinde olduğumuzu unutmayın yasakların değişkenliği ve sağlık problemlerinin bu kadar büyük olduğu dönemde normal bi durum gibi geliyor bana. Şu an için E-SPOR merkezimiz kapalı planladığım sözleşme yaptığımız işler bir anda iptal oldu bunda bi amatörlük görmüyorum . Tabi beklemek bizleri üzüyor ama en iyi şekilde test etmeyi yeğlerim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt