ispatlayana 1 BTC ödül veriyorum buyrun.......

AnOrdinaryMan

Üye
resim_2022-05-08_113132702.png

bugün böyle bir mesaj aldım oyun içinde makro kullandığım tespit edilmiş !!!!!! bilmiyorum oyun içinde partide olupta bu forumda beni tanıyan çıkarmı ama yöneticilere sesleniyorum gerçekten makro kullandığım ispatlasınlar 1 btc yi seve seve kendinlerine hediye edicem!!!!!! makro filan kullanmadım kendi emeğimle kastım bu level e kadar hatta bulunduğum partilerde bile makro kullandığım için helal olsun diye mesaj atanlar bunun dışında z block olayını hiç anlamadım ben atack yapmıyorum zaten sadece heal buff defans vs vs skillerini kullanıyorum buna rağmen bende bile z tuşu block lanıyor sistem bu z block olayını neye göre belirliyor mob lara hiç atack yapmayan bir karakterde z tuşunun nasıl bir fonksiyonu varki blockluyor ?????

ozimozi

Üye
hata var yönetim kabul etti zaten duzeltileceğini söyledi yanlışlıkla geliyor

JaxSui

J
Hocam bu sistem şu an tam oturmadı deneme aşamasında. Yani sakin ol. Relog at düzeliyor. :)

DESTUR

Üye
Doriorda boş durup dolansan bile geliyor o sakin ol

cRuuu

Üye
bu neyin kafasını yaşıyor ya :D pazardaykende geliyor bu otomatik hata 1btc paran varsa charını diz bu tip ne :D

BeyazAfrikali

Üye
Oyundaki bir hata herkese geliyor. Sen macro kullanmıyordun. Btc mi alabilirmiyim.

AnOrdinaryMan

Üye
bu neyin kafasını yaşıyor ya :D pazardaykende geliyor bu otomatik hata 1btc paran varsa charını diz bu tip ne :D
sizin gibi kafada olmadığım kesin 1 btc yi hediye edicem dedim 1 btc param var demedim aradaki farkı anlamak zor olabilir senin açından farkındayım !!!!! param olduğu için burda gereksizce harcamayı tercih etmiyorum bu kadar basit....dış görünüşe göre insanların maddi statüsünü belirlicek kafadaki insanlara bişeyleri anlatmak zaten imkânsıza yakın o yüzden oyununa devam et kolay gelsin....

BySavas

Üye
Ekli dosyayı görüntüle 6504

bugün böyle bir mesaj aldım oyun içinde makro kullandığım tespit edilmiş !!!!!! bilmiyorum oyun içinde partide olupta bu forumda beni tanıyan çıkarmı ama yöneticilere sesleniyorum gerçekten makro kullandığım ispatlasınlar 1 btc yi seve seve kendinlerine hediye edicem!!!!!! makro filan kullanmadım kendi emeğimle kastım bu level e kadar hatta bulunduğum partilerde bile makro kullandığım için helal olsun diye mesaj atanlar bunun dışında z block olayını hiç anlamadım ben atack yapmıyorum zaten sadece heal buff defans vs vs skillerini kullanıyorum buna rağmen bende bile z tuşu block lanıyor sistem bu z block olayını neye göre belirliyor mob lara hiç atack yapmayan bir karakterde z tuşunun nasıl bir fonksiyonu varki blockluyor ?????
priestte şunu farkettim sürekli heal atiyordum mose ile öylesine bir z apayim dedim z blocklandı elle seç dedi elle seçtim neyse henüz tam oturmamış bu sistem sen belli bir süre z yapmazsan aniden atıyorum 30dk sonra 1 kere z yapiyosun blocklaniyor

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Bu uyarının gelme sebebi %100 makro kullandığınız anlamına gelmiyor. Birisi size raporlamış olabilir, bu nedenle geliyor ekranınıza.

Gelen yazıda da ;

İlk önce bir captcha geliyor doğrulayamazsanız sizi bu ekrana atıyor.
Çıkan yazıda kabaca '' Makro algılandı, ceza olarak oyunu yeniden başlatman gerekiyor. Biz karakterinin loglarını incelemeye aldık bu inceleme sonrası bir makro kullandığın tespit edilirse o zaman ceza alırsın. '' yazıyor.
Direkt olarak ceza aldınız gibi bir yazı bulunmuyor, zaten makro kullanmadığınız tespit edilirse bir ceza almazsınız.
Kullandığınız klavye&mouse ekipmanınızın makro özelliği bulunuyorsa bunlara ait programlar nedeniyle karşınıza çıkmış olabilir.
Relog atarak yaratık seçememe sorununuzu çözebilirsiniz.

BySavas

Üye
Merhaba,

Bu uyarının gelme sebebi %100 makro kullandığınız anlamına gelmiyor. Birisi size raporlamış olabilir, bu nedenle geliyor ekranınıza.

Gelen yazıda da ;

İlk önce bir captcha geliyor doğrulayamazsanız sizi bu ekrana atıyor.
Çıkan yazıda kabaca '' Makro algılandı, ceza olarak oyunu yeniden başlatman gerekiyor. Biz karakterinin loglarını incelemeye aldık bu inceleme sonrası bir makro kullandığın tespit edilirse o zaman ceza alırsın. '' yazıyor.
Direkt olarak ceza aldınız gibi bir yazı bulunmuyor, zaten makro kullanmadığınız tespit edilirse bir ceza almazsınız.
Kullandığınız klavye&mouse ekipmanınızın makro özelliği bulunuyorsa bunlara ait programlar nedeniyle karşınıza çıkmış olabilir.
Relog atarak yaratık seçememe sorununuzu çözebilirsiniz.
Oyunda şöyle birşey var atıyorum 30 dakika hiç z tuşuna basmadınız 30 dakika sonra z yapıyosunuz z block uyarısı geliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt