(İstek) Cezalandırılan Oyuncuların Adı Notice Geçmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TavukDonerciDusmani

Yeni Üye
Bir çok report, bildirim vs. de bulunuyoruz fakat hemen hemen hiç yaptırım uygulandığını düşünmüyoruz.
"Eğer ki" birileri attack block, trade block, mute cezaları, etkinlikten men vs. ediliyorsa bu kişilerin adı neden notice olarak geçmiyor? Sizden bu kişilerin T.C. Kimlik numarasını iletişim bilgilerini istemiyoruz ki cezalandırılmayı hakeden, yaptırım uygulanan oyuncuların adı notice olarak geçmeli.
Hem insanlar gerçekten adalet uygulandığını görmüş olur ve report sistemi etkin bir şekilde kullanılır, hem de bu oyuncularla etkinlikte, slotta vs. muhattap olmak zorunda kaldığında ona göre davranır.

gamerpharmacist

Üye
Cok haklı bir istek, teşekkürler düşünce için. Insallah yakin zamanda degerlendirilir

zukcu

Üye
Ceza alan kişinin ben az olduğunu düşünüyorum. DV'de makro ile oynayanları raporluyoruz fakat halen oynuyorlar. Ya herhangi bir ceza sistemi yok ya da oyuncu sayısı azalmasın diye ceza verilmiyor. Başka bir şey aklıma gelmiyorş

CTU

Üye
Bende bu isteğe katılıyorum. Oyunun kendi kurallarını ihlal eden birinin ismini hile kullandığı için banlanmıştır ya da benzeri bir durumdan dolayı yasaklanmıştır şeklinde otomatik duyuru geçmesi caydırıcı bence de caydırıcı olur.

ImRIFOO

Üye
bencede süper bir uygulama olur. en azından görenler banlanacagını düşünür.

Oppai

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Cezalandırılan oyuncular hem alttan geçsin. Hemde haftalık olarak Forumda paylaşılsın liste halinde. En azından uygunsuz oynayan oyuncuların cezalandırıldığını öğrenerek içimize su serpilir. Legal oynayan oyuncular olarak bu şeffaflığı talep etmemiz en doğal hakkımız diye düşünüyorum.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Son yapılan bakım ile artık ceza alan kullancılar chat ekranında göreceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt