İstek Değil İhti̇yaç!!!

JusTTory

Üye
bizler ilk günden beri ne istiyorsak yaptıralım düşüncesinde olmadık olmayacağızda ancak burada her istediğini yaptırmak gibi çabasında olan bazı oyuncu grupları var bunlar canları sıkıldıkça toplanıp 1-2 saat dert yanıp dağılırlar bizler gerçekçi olmak zorundayız yönetimin odaklanacağı öncelik İSTEKLER mi İHTİYAÇLAR mı PROBLEMLER mi olmalı ? Uçmayı öğrenmeden göçmeye mecbur bırakılmış kuş gibi oyun kitlesini yeni server yönlendirmek kimin isteği olabilir ki ? Lütfen istekleri değil oyunun ihtiyaçlarını konuşalım ilk olarak yapılacak şey rekabet ortamı oluşturmak ancak bazı kitlenin istekleri biterse umarım onada sıra gelecek...

Son düzenleme:

DontJudgeMe

Üye
şuanda en büyük ihtiyac var olan serverın oyuncularını mağdur etmemek.(ben şuanda oynamıyorum) o populasyonu yaşatan bir ekip yeni serverlerın devamlılığı konusunda bence hiç bir endişe duymaz.

Onat

Üye
Merhaba,

Esasen çok güzel bir giriş yapmışsınız diyebilirim. Lakin sizden bu yazınız da kendinize göre oyunun ihtiyaç ve problemlerini belirten bir yazı beklerdim. Bu yazı yalın halde çok isyankar vari bir yazı olmuş.

Bunun yerine eksik gördüğünüz veya gelişmesini istediğiniz yönleri yazarak başka kullanıcılarında fikrini alabilir belki de yönetimin dikkatini çekebilirsiniz diye düşünmekteyim.

Sevgiler.

RainOfFire

Üye
Merhaba,

Esasen çok güzel bir giriş yapmışsınız diyebilirim. Lakin sizden bu yazınız da kendinize göre oyunun ihtiyaç ve problemlerini belirten bir yazı beklerdim. Bu yazı yalın halde çok isyankar vari bir yazı olmuş.

Bunun yerine eksik gördüğünüz veya gelişmesini istediğiniz yönleri yazarak başka kullanıcılarında fikrini alabilir belki de yönetimin dikkatini çekebilirsiniz diye düşünmekteyim.

Sevgiler.
bu arkadasin ve bizlerin actigi konulari, attigimiz mesajlari gormemissiniz, defalarca dile getirdik bazi seyleri.

Onat

Üye
bu arkadasin ve bizlerin actigi konulari, attigimiz mesajlari gormemissiniz, defalarca dile getirdik bazi seyleri.
Merhaba,

Evet forumda yeni aktif olabiliyorum ziyadesiyle bir önceki mesaj ve konularınızı görmeden bir yorum yapmak söylem doğru olsa da nispeten yanlış bir hareket oldu.

Keyifli forumlar dilerim sizlere.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt