İstek istek lr ve ice mage hakkında

etolord

Üye
kontrol büyücelerinin kitleme ve yavaşlatma mevzularından dolayı fire mage göre hasarları düşük bunu anlayabiliyorum lakin pve kısmında bu böyle olmak zorunda değil ben fire ile kasıp sonra ice veya lr ye dönmek istemiyorum pvp hariç en azından moblara fire kadar olmasada ona yakın(fire 1000 hsr ice 950 hsr gibi) vursalar çok güzel olur dikkate alırsanız çok memmun olurum basit bi ayarlama ile yapılabilir.
teşekkürler...

Siyah34

Üye
Daha oyun açılmadı neyin nasıl vurulcagi belli değil aslında.

karagülle52

Üye
mob lara ice ve lr tuttuğunda mob lr tutarsa geri gidiyor ice tutarsa yavaş hareket ediyor. o yüzde fire mage den biraz daha az damage yapması dengeli olan sistem. yani ice ve lr fire kadar vurup hemde yavaşlatıp kitlerse mob lar içinde olmaz dengesizlik olur. bu sefer kimse fire tercih etmez.

Sis

Üye
Geçerli sistemin adil olduğunu düşünüyorum. Ice mage olmadan tek başına fire mage de ne kadar çok damage vurursa vursun, toplu bir şekilde slot kesemiyor.

etolord

Üye
Geçerli sistemin adil olduğunu düşünüyorum. Ice mage olmadan tek başına fire mage de ne kadar çok damage vurursa vursun, toplu bir şekilde slot kesemiyor.
çokda güzel kesiyor fire mage bir 2 tanede ice skili vuryor alan. ice mageye gerek kalmıyor şöyle olursa olur fire skiline verenler ice skiline veremez böyle olsun ozaman .bu dedğimim exp kasmak parilerde rahat yer bulmak için pve de zorlanmasın pvp de yine geçerli sistem makul

Assassin

Üye
Başka bir isteğin varmı istersen tek atsın lr mageler

Yabgu

Üye
kontrol büyücelerinin kitleme ve yavaşlatma mevzularından dolayı fire mage göre hasarları düşük bunu anlayabiliyorum lakin pve kısmında bu böyle olmak zorunda değil ben fire ile kasıp sonra ice veya lr ye dönmek istemiyorum pvp hariç en azından moblara fire kadar olmasada ona yakın(fire 1000 hsr ice 950 hsr gibi) vursalar çok güzel olur dikkate alırsanız çok memmun olurum basit bi ayarlama ile yapılabilir.
teşekkürler...
Hocam düşük olduğunu nereden biliyorsun ? Sen bu bilgilere nereden ulaştın alfadayız daha ? Knight online değil ki bu oyunun adı Rise Online heeeeeeeey

etolord

Üye
konu kapansın anlamak istemiyorsunuz PVE(nedemek olduğundan bi habersiniz) kısmı için konuşuyorum oyun rise online diyorsunuz lakin kafanız ko hale yöneticlier okursa nedemek istediğimi anlayacaktır...işgence çeker gibi karekter ksamaya gerek yok defansif priestler içinde geçerli bu

etolord

Üye
Sanırım ''etolord'' nickli arkadaşın demek istediği anlaşılmamış.

''PvE'' yani level kasarken, ben niye ''fire talent / skill / mage / ne naneyse'' kullanmak zorundayım; ice veya lightining oynamak isteyebilirim, bunların da damage fire skill gibi güçlü olmadığı için mob kesmekte zorlanıyorum, eeeee haliyle en başta fire kasıp sonra asıl istediğime dönmek zorunda kalıyorum, yani ben fire ile değil ötekilerle başlamak ve onların da fire damagedan aşağı kalmasını istemiyorum, en azından PvE için böyle olsun. Bu söylediklerim sadece PvE için, PvP değil.

Demiş olabilir mi :D
hay sen bin yaşa . şükür anlayan birileri olması

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt