item fiyatları mahvetti beynimi

KOROW

Üye
Elime item alayım dıyorum tl fiyatı gelince aklıma üzülüyorum 2 3 ap icin bu para verilir mi diye kahroluyorum oyundaki piyasa mı cok kotu yoksa ben mı cok fakirim bu işler düzelir mi piyasa yerine oturur mu ucuzlar mı borsa gibi takip etmeye basladım akıl verin bende güclü olmak istiyorum :D

Robert

Üye
Piyasa oturur dostum. Görev iteminden 2 ap fazla diye bir iteme 1.5 gb para verilir mi ? Verilmez. Upgrade yolu açık olsa dahi verilmez. Serverın başı olduğu için bu dengesizlik var zamanla düzene girer muhtemelen.

Aziz

Üye
Bunu oyuncular istedi. Üzülmeyin lütfen. Oyuncular soulbound yerine böyle bir sistem olmasını talep ettiler. Böyle oldu.

KOROW

Üye
Bunu oyuncular istedi. Üzülmeyin lütfen. Oyuncular soulbound yerine böyle bir sistem olmasını talep ettiler. Böyle oldu.
Asgari ücretle yasam mucadelesi verilen ülkede +1 epik itemin 400 500 tlden satısa sunulması cok üzücü şuanda umarım ilerleyen zamanlarda düzelir

Aziz

Üye
Asgari ücretle yasam mucadelesi verilen ülkede +1 epik itemin 400 500 tlden satısa sunulması cok üzücü şuanda umarım ilerleyen zamanlarda düzelir
E biz dedik. Soulbound olsun diye. Ancak oyuncular istemedi. Çoğunluk istemedi. O yüzden böyle olarak kalmaya devam edecektir.

Silveran

Üye
+1'i 1m olan itemin +7'si 90m gibi fiyatlara satılıyor, kendin bassan daha karlı çıkarsın :D Dorion 1'de 60m'e yüzük satan adam var, sorunca piyasası böyle diyor. Aynı yüzüğü Dorion 2 de 39m'e satan var 35m'e bırakırım diyor. Ben açıkçası piyasanın yavaş yavaş yerine oturmasını bekleyen taraftayım.

Aura

Üye
Bu durum devam ettiği sürece bir süre sonra DV de pk atacak adam olmayacak. Garip bir bakış açısı var yönetimde.

Bogateg

Üye
Yakında büyük düşüş olacaktır pazar piyasası çok pahali ben şahsen elimdeki parayı harcamiyorum , zindanlar açılınca hepsi makul fiyatlara iner acele etmeyin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt