AnilVural
Üye

Dorion'da bazı oyuncular "GB SATILIR" olarak sürekli spam atıyorlar. Pazarlarda 500-900M arası eşyalar mevcut ve bazı websitelerinde oyun içi hesapların, oyun içi paranın, komple hesapların satışı yapılıyor. Bu oyunu solo oynamak ve gelişebilmek için Official'de de gerçek para ile oyun içi para almak zorunda mı bırakılacağız? Çünkü ruh bağı sistemi olması hiçbir şeyi değiştirmeyecekmiş gibi duruyor. Şuan Alfa'da 60 LvL'im, Death Valley'de tek başıma item düşürme 'denemesi' bile yapabileceğim bir ortam yok. Alfa'dan sonra tüm eşyalar silinecek tamam da Official'de bunun için önlem alınacak mı yoksa alışkın olduğumuz "oyun içi satışları desteklemiyoruz, eşyalara bu kadar çok değer biçen oyuncuların kendisidir bizi ilgilendirmez" mantığı mı olacak?
Vaat edilen oyun ile, karşılaşacağımız oyun farklı mı olacak? Böyle bir durumda sadece oynamayacağım. Bu ne kadar umrunuzda olur bilemiyorum ama söylemek istedim.
Vaat edilen oyun ile, karşılaşacağımız oyun farklı mı olacak? Böyle bir durumda sadece oynamayacağım. Bu ne kadar umrunuzda olur bilemiyorum ama söylemek istedim.
İyi forumlar.