Item oyundan satmak

Tolgun

Üye
S.a herkeze ve kolay gelsin.
Golden Snake +8 im var ve oyunda action house yada pazara koymak istiyorum ama istedegim fiyata koyamiyorum gb limit var diye.
Ben bu itemi nasil oyundan satacam.

Alkoer

Üye
Dorion da chatten yazacaksın +8 gs satılır diye.

Adamantium bar var 10gb değerinde büyük satışlar için. Mesela senin item 30gb ise 20gb +1adamantium bar alırsın trade ile.

Tolgun

Üye
Dorion da chatten yazacaksın +8 gs satılır diye.

Adamantium bar var 10gb değerinde büyük satışlar için. Mesela senin item 30gb ise 20gb +1adamantium bar alırsın trade ile.
Yane action house yada pazara koyamiyorum ama bunlar item satmak icin degilmi.
Adamantibari bulamadim sundriesde saol ginede.

:NaturoN:

Üye
S.a herkeze ve kolay gelsin.
Golden Snake +8 im var ve oyunda action house yada pazara koymak istiyorum ama istedegim fiyata koyamiyorum gb limit var diye.
Ben bu itemi nasil oyundan satacam.
Takas ile satacaksın. Atıyorum 5 tane +7 hatred iste mesela

Alkoer

Üye
Yane action house yada pazara koyamiyorum ama bunlar item satmak icin degilmi.
Adamantibari bulamadim sundriesde saol ginede.
adamantium barı senden itemi satın alacak adam bulacak :D

sen sundirese 10gb ye satıcaksın barı.

Tolgun

Üye
Neredeyse bütün mmorpg oyunlarda bu şekilde bir limit var hocam bu oyuna özel değil :D
Soru niye var, gecen biri sitelerden satilsin dedi komisyon alsin lar diye bende suan merak ettim.
WoW da da limit vardi ama bukadar kücük degil ve item ler satiliordu kolay kolay adamantitbarli adam bulcam spamlicem pazarda biraz bos geliyo bana.
Saol ginede info icin.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Bu tarz sistemler bir çok oyunda var, örnek olarak WoW vermişsin mesela orada 10 M üstüne gold alamıyorsun alt karaktere vs aktarman gerekiyor. Bu biraz denetimi kolaylaştıran bir sistem, bir karakter üzerinde olabilecek en fazla gold miktarını bilebilmek olası sorunları ortadan kaldırıyor. Tabii ki bu limite bir düzenleme vs gelebilir ancak şu an için bu tarz bir çalışma yok.

RickSancheZz

Üye
10 gblik barları satanlar 10 gbden satmıyor üstüne farkta koyuyor, şuan en mantıklısı arkadaşların bahsettiği gibi takas yoluyla yada nft ile satıştır.

Bu tarz sistemler bir çok oyunda var, örnek olarak WoW vermişsin mesela orada 10 M üstüne gold alamıyorsun alt karaktere vs aktarman gerekiyor. Bu biraz denetimi kolaylaştıran bir sistem, bir karakter üzerinde olabilecek en fazla gold miktarını bilebilmek olası sorunları ortadan kaldırıyor. Tabii ki bu limite bir düzenleme vs gelebilir ancak şu an için bu tarz bir çalışma yok.

bankaya koyabildiğimiz goldda bir sınır var mı ? Bir discord sunucusunda bankasında 64 gb olan bir arkadaş vardı, o kadar koyulabiliyor mu bankaya yoksa o arkadaş bizimi yedi :D

BEARFACT

Yönetici
Game Master
10 gblik barları satanlar 10 gbden satmıyor üstüne farkta koyuyor, şuan en mantıklısı arkadaşların bahsettiği gibi takas yoluyla yada nft ile satıştır.

bankaya koyabildiğimiz goldda bir sınır var mı ? Bir discord sunucusunda bankasında 64 gb olan bir arkadaş vardı, o kadar koyulabiliyor mu bankaya yoksa o arkadaş bizimi yedi :D

Banka slotlarınıza Supply Merchant üzerinden Gold Bar alıp koyabilirsiniz tabii ki.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt