Item Upgrade Sistemi

Sercan

Üye
Merhaba,

Gördüğüm kadarıyla upgrade sistemi üzerine baya bir çalışma yapılmış lakin kullanıcı deneyimi açısından dahada yorucu bir hale geldiğini görmekteyim, başarısız upgrade durumunda itemin yok olduğu görülüyor bu insan psikolojisi açısından oldukça demoralize eden geçmişin derinliklerinde kalmış negatif bir husus bu bağlamda bu terchinizi gözden geçirmenizi öneririm, daha öncede belirttiğim gibi + sında düşüş meydana gelebilir vs.. lakin bu sertlikte olmamalı.Yapımın kurgusunda bu tarz şeylere bu yoğunlukta yer vermemekte oldukça fayda var.

Başarılar

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Eşya geliştirme konusunda henüz detaylı bir çalışma yapılmamıştır. Eşya geliştirme sisteminde başarılı ve başarısızdan ziyade farklı seçeneklerin de bulunabileceği ihtimali düşünülmektedir.

hzljoepr

Üye
Upgrade sistemi daha başlangıçta adamlar daha ilk günden rün sistemi eklediler. düşünsene officalde kim bilir neler eklenicek. Bence efsane şeyler görebiliriz hazırlıklı olun :)

ANGEL

Üye
Merhaba,

Eşya geliştirme konusunda henüz detaylı bir çalışma yapılmamıştır. Eşya geliştirme sisteminde başarılı ve başarısızdan ziyade farklı seçeneklerin de bulunabileceği ihtimali düşünülmektedir.
upgrade sistemi oyunda alfa 2 seviyesinde hazır olacakmı ? olacaksa bir tanıtım videosu isteriz doğrusu... :)

bigHead

Üye
upgrade sistemi için belki şöyle bir şey olabilir. Kullanıcının upgrade yaptığı eşya eğer başarısız olursa koybolması yerine 1-2 ay o eşya tekrar upgrade etmesi pasif ve satışa kapalı olabilir.

Vision

Senior Moderatör
upgrade sistemi oyunda alfa 2 seviyesinde hazır olacakmı ? olacaksa bir tanıtım videosu isteriz doğrusu... :)
Alfa 2'de upgrade sistemi olacak; fakat upgrade, rün sistemi, pazar sistemi gibi bir çok şey en temel aşamasında olacaktır. Alfa 2.0 videosunun bir kısmında upgrade ve rün sistemi basit bir şekilde gösterildi.

ANGEL

Üye
item yanmasın,neden yanıyorki? sen onu geliştirmek istiyorsun,elinden kaybolup gidiyor ne saçma...

önerim: itemi geliştirmek için harcadığın zamanın ve paran gitsin,iteme birşey olmasın.
örnek vericem : elimde +7 raptor cinsi bir silah var +8 yapmak istiyorum. +7yi basacağım scrol veya taş öyle zor elde edilmeliki ben +8e salladığımda geçmediğinde silahın elimde kaldığına sevinmem bir yana dursun harcadığım zaman ve oyun param gitti diye üzüleyim sadece.Ama oyun zamanıyla 10-20 dakikada elde edeceğim bir oyun parasıyla +8e item basacaksam bu olmaz yani.

ANGEL

Üye
Alfa 2'de upgrade sistemi olacak; fakat upgrade, rün sistemi, pazar sistemi gibi bir çok şey en temel aşamasında olacaktır. Alfa 2.0 videosunun bir kısmında upgrade ve rün sistemi basit bir şekilde gösterildi.
link atabilirmisiniz ben bulamadım.

Doctrine

Üye
İtemin komple yanmaması saçma olur, oyunda ki item artışı değerini fazlasıyla azaltır. Belki şöyle bir şey yapılabilir;

+5'e kadar yanmadan olumsuz upgrade + düşebilir, +5 den sonra olumsuz upgrade de item yanabilir.

hzljoepr

Üye
arkadaşlar item yanmazsa, oyunun gidişatı saçma olur herkes item yapar herkes item basar o mantıkla oyunda herkeste item olur. kastığınız itemler yanacak ki, bir sonraki serüvende bir daha kasasın bide oyunda item bolluğu olmasın herkeste item olacaksa oyunu açmanın mantığı yok o zaman.

Gokhanklc

Üye
Herkesde niye item olmasın niye itemden az olsun.Su ko mantıgını bır salın artık su oyunda

Gokhanklc

Üye
ko mantığı diyonda kusura bakmada sizin için oyunun mantığını değiştiremeyiz.
niye ? Oyun bir mantıkla cıktımı kı degısmıycek daha ortada bir şey yok kendi koda ki zihniyetini gerçek olarak görüp değiştiremeyiz diyorsun oda ayrı bir konu .Gidip parayı basıp trol setli adam kesip ego tatmin mi etmek istiyorsunuz burdada :D

hzljoepr

Üye
niye ? Oyun bir mantıkla cıktımı kı degısmıycek daha ortada bir şey yok kendi koda ki zihniyetini gerçek olarak görüp değiştiremeyiz diyorsun oda ayrı bir konu .Gidip parayı basıp trol setli adam kesip ego tatmin mi etmek istiyorsunuz burdada :D
kardeşim benim öyle bi ego sorunum yok knight'a gelirsek aklına gelebilecek herşeyi yaptım ben. bu oyunu knighta benzetenler. bence burda boşuna yorum yapıyorlar. ki gelelim ki bu oyunu knighta benzetemiyeceksiniz.

Gokhanklc

Üye
kardeşim benim öyle bi ego sorunum yok knight'a gelirsek aklına gelebilecek herşeyi yaptım ben. bu oyunu knighta benzetenler. bence burda boşuna yorum yapıyorlar. ki gelelim ki bu oyunu knighta benzetemiyeceksiniz.
Ben benzemesin diye yorum yapıyorum sen yok item değerli olsun yok herkesde olmasın diye savunuyorsun daha kendinle celişiyorsun .Herşeyi yaptıgın belli zaten burayıda oraya çevirmek isteyen sensin.Niye herkesde item olmasın diyorum niye itemden bol olmasın diyorum burayı oraya benzetemıyceksın diyorsun .Ko ya benzemesin diye yazıyorum zaten ben.Skill sistemi olsun upgrade olsun

hzljoepr

Üye
Ben benzemesin diye yorum yapıyorum sen yok item değerli olsun yok herkesde olmasın diye savunuyorsun daha kendinle celişiyorsun .Herşeyi yaptıgın belli zaten burayıda oraya çevirmek isteyen sensin.Niye herkesde item olmasın diyorum niye itemden bol olmasın diyorum burayı oraya benzetemıyceksın diyorsun .Ko ya benzemesin diye yazıyorum zaten ben.Skill sistemi olsun upgrade olsun
aklının almıyacağı nokta şu bütün mmporg oyunlarında item yanınca kaybolur. siz bunun tam tersini savunuyosunuz haliyle oyunu ko gibi yapmak istiyorsunuz. item yanınca kaybolur bu kadar basit bişeyi anlamakta zorluk çekiyorsunuz kendinizle cebelleşen sizsiniz bence.

EgeSpecial

Üye
aklının almıyacağı nokta şu bütün mmporg oyunlarında item yanınca kaybolur. siz bunun tam tersini savunuyosunuz haliyle oyunu ko gibi yapmak istiyorsunuz. item yanınca kaybolur bu kadar basit bişeyi anlamakta zorluk çekiyorsunuz kendinizle cebelleşen sizsiniz bence.
reis sen ne kadar boş ve gereksi yorumlar ve fikiler söylüyorsun ya sadece post kasmak için yorum ve fikir beyan ediyorsun... özellikle dikkatimi çekti hangi konuyu açsam seni görüyorum :D Konuyu okumaktan vazgeçer oldu ya senın yüzünden :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt