item upgrade yapamama

bilen33

Üye
arkadaşlar yaklaşık 100 parça rare itemden 1 tane +7 çıkmadı. bu nasıl bir istatistik sistemidir. sizin bu sisteminizi tüpçü mü ayarladı kardeşim. ya benim billmediğim ama başkalarının bildiği birşey var yada bu upgrade sisteminde bir yanlışlık... ben anlamadım! dahada upgrade yapmam yapandan alırım daha ucuza gelir.

feelfree

Üye
Yaklaşık oniki adet +1 vixen upgade yaptım farklı aralıklarla ikişer ikişer bazen archsword bazen annihilator her biri +1 olucak şekilde yaklaşık 5 GB masrafım olmuştur totalde
very high olarak belirttikleri +4e geçerken kim bilir kaç tane yaktım şimdiye kadar pazarda +1 item satanlara hep önyargılıydım bu tecrübemden sonra hepsine hak veriyorum upgrade işinden uzak durun battle priest hesabımı daha erken dizebilmek için böyle riskler alıyordum şimdi hedefimdem daha da uzaktayım ve bu durum beni bir hayli üzüyor umarım upgrade sisteminde belirli itemlerin geçiş oranlarına belirttikleri oranlardan farklı şekilde oynamalar yapmamışlardır.

bilen33

Üye
Yaklaşık oniki adet +1 vixen upgade yaptım farklı aralıklarla ikişer ikişer bazen archsword bazen annihilator her biri +1 olucak şekilde yaklaşık 5 GB masrafım olmuştur totalde
very high olarak belirttikleri +4e geçerken kim bilir kaç tane yaktım şimdiye kadar pazarda +1 item satanlara hep önyargılıydım bu tecrübemden sonra hepsine hak veriyorum upgrade işinden uzak durun battle priest hesabımı daha erken dizebilmek için böyle riskler alıyordum şimdi hedefimdem daha da uzaktayım ve bu durum beni bir hayli üzüyor umarım upgrade sisteminde belirli itemlerin geçiş oranlarına belirttikleri oranlardan farklı şekilde oynamalar yapmamışlardır.
valla benim içim rarede sızladı seni tahmin bile edemiyorum..:(

1313designer

Üye
hocam 5 adet +6 golden snake yaptım tonla yaktım. ulan dedim bitane +7 yapıyım diğerini parayla satın alır elimizdekiler bizi uzun süre götürür. hatred falan hayal zaten. arkadaş bitanesimi geçmez ya. upgrade saatleri mi var başka bi taktikmi var anlamıyorum.

Opus Magnum

Üye
+6 ya elite bot basamadım 30 m sadece kağıtlara gitti :D ama söyleyince "şans" diyorlar. Oyun tepeden tırnağa dengesizliklerle dolu.

Jacques

Üye
Upgrade zor olunca her şey daha sürdürülebilir olacak sanıyorlar 10 oyuncudan 9 u upgrade yapmıyor o yapan 1 kişide batıp oyunu bırakıyor zaten :D

bilen33

Üye
valla önceki oyunda al sat yapıyorduk bildiğin merchant charı olmuştuk. yanlış anlamayın siteye falan sattığımız falan yok item dizebilmek için. orta halli dizmiştikte aslında ama bırakın pkyı mob kesmeyi bile unutmuştuk. hattta bir arkadaş okçu baba diye nam saldı iron bow alıp sata sata. yani bende bu oyunda bunu deneyecem dahada olmadı yapcak bişe soothsayerdan ne çıkarsa :D

Alkoer

Üye
İtem basıp kendini geliştirme hayal bu oyunda.

Upgrade oranları kesinlikle dengesiz.

Bright Lord

Üye
Halenmi aynı saçmalık , akıl tutulması yaşıyorlar sanırım. ^^

Bogateg

Üye
Upgrade serverin en başların gayet güzeldi sonra oranlar baya düşürüldü o günden beri hiç yanaşmadım upgrade işine , yönetim +9 upgrade açıp oranlarda da bir düzenleme yapması gerekiyor gerçekten oyundan soguttular artık

TheZK

Üye
Beyler tamamen şans ya tekten 2 tane imperial'den 2 tane +7 imperial çıkardım. 15 tane imperial toplayıp 1 tane 6 cıkardım, 1 tane hatred +1 çektim +7 oldu. Basma oranı %5'se 100 tane item basarsan 5 tanesi geçer diye bir durum yok. Her seferinde %5.

MaRaKeSH

Üye
oyunun başından beri upgrade çok para harcadım yalan değil ama çok büyük kumar ve kazanma şansın hiç yok. bu oyuncu adına çok büyük haksızlık pazardan alsa daha ucuza maledeceği şeyi kendi basarak yapmak ister oyuncu o hazzı yaşamak ister bu kadar zor olması anlamsız ve saçma. basan nasıl basıyor diyenler olacaktır haklıdır da herkes tabiiki basamasın. en kötü ihtimalle 7 ye geçirecek yüzde şansını yükseltecek bişey olsun. Trina tarzında yada parayla alalım 100/50 şansı olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt