İtem upgrade zorluğu

Warkor

Üye
Merhaba arkadaşlar birkaç gündür item basmaya çalışıyorum ama aşırı zor ve aşırı saçma bir upgrade oranı mevcut.

Bazen +5 e ne atarsam atiyim art arta durmadan 10 15 tane item yanıyor. Daha sonra arada 1 tane +5 herhangi bir item bastıktan sonra tekrar normale dönüyor ve ara ara yanmalı +5 geçiyor.

+5 itemleri 6 atmakta ayrı bir şey zaten. Sadece bugün en az 50 tane epic item yakmışımdır yaptığım masrafı siz düşünün. +5 den 6 ya 30 tane epic item gönderdim çıkan oran 5 tane +6 item.

+6 ları basmak içinde tekrar 20 adet +5 epic çıkardım 5 leri 6 ya sallarken yakayım +6 ları 7 ye basmaya çalışiyim diye. 20 tane +5 den 2 tane +6 çıktı ve 3 5 tane ard arda yandıkça +7 ye gönderdiğim totalde 7 tane + 6 itemdende 1 tane bile 7 çıkmadı.

En az 2 gb para çöp oldu iyiki daha büyük meblağda item basmamışım yoksa daha büyük bir hüsran ile karşılaşacaktım.

Şimdi bana söyleyin arkadaşlar bu nasıl bir orandır nasıl bir sistemdir.

HERO

Üye
Merhaba arkadaşlar birkaç gündür item basmaya çalışıyorum ama aşırı zor ve aşırı saçma bir upgrade oranı mevcut.

Bazen +5 e ne atarsam atiyim art arta durmadan 10 15 tane item yanıyor. Daha sonra arada 1 tane +5 herhangi bir item bastıktan sonra tekrar normale dönüyor ve ara ara yanmalı +5 geçiyor.

+5 itemleri 6 atmakta ayrı bir şey zaten. Sadece bugün en az 50 tane epic item yakmışımdır yaptığım masrafı siz düşünün. +5 den 6 ya 30 tane epic item gönderdim çıkan oran 5 tane +6 item.

+6 ları basmak içinde tekrar 20 adet +5 epic çıkardım 5 leri 6 ya sallarken yakayım +6 ları 7 ye basmaya çalışiyim diye. 20 tane +5 den 2 tane +6 çıktı ve 3 5 tane ard arda yandıkça +7 ye gönderdiğim totalde 7 tane + 6 itemdende 1 tane bile 7 çıkmadı.

En az 2 gb para çöp oldu iyiki daha büyük meblağda item basmamışım yoksa daha büyük bir hüsran ile karşılaşacaktım.

Şimdi bana söyleyin arkadaşlar bu nasıl bir orandır nasıl bir sistemdir.
Yayinci ol knk bak Taze taze Arch7 w imperial 7 Gunnar 7 mino7 var.
Yoksa hic bulaşma bu işlere

_ZamazinGO

Üye
Yayinci ol knk bak Taze taze Arch7 w imperial 7 Gunnar 7 mino7 var.
Yoksa hic bulaşma bu işlere
Kesinlikle katılıyorum. Dostum Sen upgrade bulaşma derim Yayıncıların +7 +8 senin +3 den +4 de attığın gibi atıp geçiyo. Sen ben bizim gibiler gidip farm yapak +1 düşürüp satıp piyasa yaparak kazanır +7 sini +8 göremeyiz de +7 sini anca alırız dostum git craft filan yap boşa para yakma değmez.

Porteur

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Dostum Sen upgrade bulaşma derim Yayıncıların +7 +8 senin +3 den +4 de attığın gibi atıp geçiyo. Sen ben bizim gibiler gidip farm yapak +1 düşürüp satıp piyasa yaparak kazanır +7 sini +8 göremeyiz de +7 sini anca alırız dostum git craft filan yap boşa para yakma değmez.
Hangi yayıncıymış o atıp geçirenler merak ettim ?
Somut bir isim verir misin?

_ZamazinGO

Üye
hatta bi tane daha var seri çeken adam yeni warrior kasıp +7 mino +8 basanımı aran

_ZamazinGO

Üye
! tane bulabildim yanlız bir vatandaş vardı yakmalıksız +6 war scy direk patır patır +7 bastığı bi video vardu hatta gaza gelip bende denedim.
Attığım video link sadece örnek başkaları 3 +7 basabilirken 2 tane hedeflediklerini ben daha +3 den +4 e yakmam bu gibi birsürü videolar var hangi youtuber bir item geçsin video alıp atalım diye haftalarca item yakmıyorlar ama hedefledikleri muhakkak basılıyo biz neden hüsran.

CrystalMaidenDota

Üye
demirci sıkıntılı her girişte oyuna şansın değişiyor 1 hafta boyunca 10-15gb civarı para döndürdüm +4e yüzlerce epic itemden 1 belki 2 tane yaktım. şuan 2itemim varsa 1i +4e patlıyor diğeri 6ya aralıksız geçiyor

HERO

Üye
Hangi yayıncıymış o atıp geçirenler merak ettim ?
Somut bir isim verir misin?
Isim vermek yasak galiba ama öyke sölim biri BP storm6 öbürü warrior mino(ya 7 yada 8) ve imp 7 ayaklik.
Ikisi de diyor kendi emekleri para yatirmadan yapmişlar filam.
(Burda bu arkadaşlari asla kötülemek istemiorum, benim tahminin (malesef kanıtlarim yok, olursa paylaşicam) ekib burda milleti cekmeye çalişior, herkeze drop atiormuş gibi)
Bi kac tane daha vardir ama aklimda yok.
YT da her row Video izledim knk, Content Creator olan Hepsi "ballı".
CC olmayanlar yayinci bukadar şansli deyl.

Ben alphadan beri oyniorum, cok "araştirma" yapdim, deyşik meta build denedim, hangi slota kasilir, düşük masrafli farm v.s.
Ama malesef hic item yapamadim (GB satma filam da yok, oyunu OYUN olarak oyniorum)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt