Öneri İtem ve GB Satışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Decrt

Üye
Ben buna karşıyım. Şu yüzden mesela oyunu oynarsın bırakırken eşyalarını satarsın hadi bu anlaşılabilir. Ancak senin dediğin gibi olursa sadece para kazanmak için oynayacaklar gelir. Normal oyuncuların görev veya kasılması gereken yerlere bu insanlar 7/24 çökecektir. Para kazanmak isteyen arkadaşlara önerim sigortalı bir iş bulmaları mümkünse yemekli olsun.

X A

Üye
Yasak tespiti halinde banlanırlar.

Sukuna

Üye
İtem ve GB satışı siteler üzerinden yapılsın
Yapılmasın kardeşim. Sadece emek harcamış olan kimseler hak ettiği yerde olsun. Oyunu bırakacak olan efendice sessizce yaptıklarını geride bırakarak ayrılsın, bununla beraber parası gücü olan ve ufak işlere, zahmete katlanmak istemeyen ise, becerilerine göre hak ettiği yerde kalsın.

Tonyukuk

Üye
İtem ve GB satışı MMO ile ayrılmaz bir bütündür. Oyundaki Ruh Bağı sistemi de bunun dengesi için yeterli görünüyor. Adil bir oyun temenni ederim.

Tranquillity

Üye
Bombayı attı ve gitti
kindpng_4929444.png

Promises

Üye
Arkadaşlar siz istediğiniz kadar item ve gb satışı yapılmasın desenizde oyun 1. yılını doldurdu mu item ve gb satışı maalesef olucak. Online oyunların kaderi bu. Nedenini de söyliyeyim oyuna para kazandıran zengin kesim oyuna fazla vakit ayıramıyor sen bu kitleyi item ve gb siz bırakırsan oyun gelişmez ve para kazanamaz. Benim günde 4-5 saat char kasma imkanım yok bu char kasma işini öğrenciler ve işsizler iyi yapacak. Parası olan adamıda sen burda ezdirirsen o adam ne cash çeker ne pre alır ne de başka bi item. Yani siz istesenizde istemesenizde oyunda ileri ki dönemde item satışıda gb satışıda olucak. Ruh bağı sistemi şuanda sadece kaçınılmaz sonu ertelemek ilerde bu ruh bağı sistemide kalkar. Bunları okjektif olarak yazıyorum. Hiç boşunuza kendinizi kandırmayın ben 2004 te knight a ilk başlayanlardanım diez de , biz cafe clanı olarak sabah akşam item exp kasarken +6 mirage dagger ı zar zor almışken adamlar +8 raptorlar ile geziyordu. +8 item satılmasına ben karşı değilim +8 item oyunu bozmaz ne zaman +9 +10 olayı başlarsa oyun o zaman bozulur. +8 item basmak olası ama +9 +10 dedin mi çok zor kim +8 silahını riske atarda +9 +10 bu serverda kimse. Yani boşuna tartışmayın. 1 yıl en geç 2 yıl içinde rise online da item ve gb satışında sitelerde yerini alacak.

underestimated

Üye
Küfür etmemeliyim forumu seviyorum, küfür etmemeliyim forumu seviyorum , küfür etmemeliyim forumu seviyorum ,küfür etmemeliyim forumu seviyorum , küfür etmemeliyim forumu seviyorum, küfür etmemeliyim forumu seviyorum, küfür etmemeliyim forumu seviyorum.

underestimated

Üye
Arkadaşlar siz istediğiniz kadar item ve gb satışı yapılmasın desenizde oyun 1. yılını doldurdu mu item ve gb satışı maalesef olucak. Online oyunların kaderi bu. Nedenini de söyliyeyim oyuna para kazandıran zengin kesim oyuna fazla vakit ayıramıyor sen bu kitleyi item ve gb siz bırakırsan oyun gelişmez ve para kazanamaz. Benim günde 4-5 saat char kasma imkanım yok bu char kasma işini öğrenciler ve işsizler iyi yapacak. Parası olan adamıda sen burda ezdirirsen o adam ne cash çeker ne pre alır ne de başka bi item. Yani siz istesenizde istemesenizde oyunda ileri ki dönemde item satışıda gb satışıda olucak. Ruh bağı sistemi şuanda sadece kaçınılmaz sonu ertelemek ilerde bu ruh bağı sistemide kalkar. Bunları okjektif olarak yazıyorum. Hiç boşunuza kendinizi kandırmayın ben 2004 te knight a ilk başlayanlardanım diez de , biz cafe clanı olarak sabah akşam item exp kasarken +6 mirage dagger ı zar zor almışken adamlar +8 raptorlar ile geziyordu. +8 item satılmasına ben karşı değilim +8 item oyunu bozmaz ne zaman +9 +10 olayı başlarsa oyun o zaman bozulur. +8 item basmak olası ama +9 +10 dedin mi çok zor kim +8 silahını riske atarda +9 +10 bu serverda kimse. Yani boşuna tartışmayın. 1 yıl en geç 2 yıl içinde rise online da item ve gb satışında sitelerde yerini alacak.
1 sene sonra görüşürüz

Tranquillity

Üye
Neden bu mantıkla ilerlediğini anlamıyorum World of Warcraft gibi bi oyunda adam akşam evine dönüp 3-4 gün raidini atıp farm daily görevlerini yapıp contente yetişip bitirebiliyor ki bu oyuna aylarca yeni content gelmeyeceği belli. İşsiz adam, öğrenci adam, booster adam her türlü senden daha fazla gelişecek zaten olay bu değil mi? Ben oyuna vakit ayırıyorsam oyunda senden daha iyi bi konumda olmalıyım sen gidip 10 saat iş yerinde çalışıyorsan benden IRL daha iyi bi konumda olmalısın. Bu böyle bi takastır. Zaten oyuna ayıracak vakit kalmadıysa hayatta ille de oyunda kral olacağım ben diye zorlamanın alemi olduğunu düşünmüyorum casual player olursun çekersin premiumunu bakarsın dalgana.
Öğrencinin gelip "Hacı abi bende 5 kuruş yok. Bana para bağlayın. Oyununuzu oynuyorum o kadar vakit veriyorum 3 5 fırlatın da yolumuzu bulalım." demesiyle X dayının gelip "Ya gencolar GB İtem mitem yok mu basam parayı da DW de boynumuz bükük gezmeyelim" demesi arasında fark yok benim için. Vakit veren her türlü önde olmak zorunda. 2 3 saat ayıran adamın da kral olup şekil şükül yapmasına katlanamam ilk salacak ben olurum böyle bir zırvalıkta. Sen iş yerinde 10 saat vakit harcayıp bilmem ne kadar para alıyorsun ben de senin yanında çalışıp 2 saat takılıp gitsem aynı maaşı alsam ne kadar hoşunuza gider? Bu bahsettiğiniz oyun zaten piyasada var arkadaşlar neyi kovalıyorsunuz ben hala anlamadım? Neden yeniliklere/farklılıklara bu kadar kapalıyız? Niye X'te böyle oldu diye Y'de böyle olsun? Bunun aksi örnekleri varken bir de.

Pitou

Üye
İtem ve Oyun parası satışı yasaktır. Tespiti halinde yöneticiler cezalandıracaklarını söylediler.
İlle ben Goldbar ve İtem alacam diyorsan hazırı var. Oraya bakabilirsin. Yanlış anlama kimseyi dışlama gibi bir niyetim yok oyunun zarar görmesini istemiyorum sadece.

Son düzenleme:

underestimated

Üye
@SunRise bu konuya neden bir cevap verilmiyor onca konuya cevap verilirken ? Açık açık item ve GB satışının siteler üzerinden yapılmasını isteyen biri var, bir uyarınız olmayacak mı ya da bilgilendirmeniz ?

Bigjest

Üye
Merhaba;
Oyun içerisinde gold bar, item satışı gibi durumlar yasaktır. Tespiti durumunda oyunculara işlem uygulanıp duruma göre oyun erişimleri de sonlandırılacaktır.
Konu yoruma kapatılmıştır.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt